Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Black / US Plug Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)
Booster™ Massage Gun Pro3 Massage Gun(New Updated From Pro2)

Pro3 Massage Gun (Anyar saka Pro2)

Reguler regane $ 298.98
/
Shipping diwilang ing checkout.
Kode:WB10, WB15, WB20

Mung 99 barang ing saham!

Babagan barang iki

  • MEDAN OTOT- 2022 Paling apik tuku bedhil pijet perkusi kanthi 6 lampiran sirah sing bisa diijolake lan 4 kecepatan mulai saka 1300 nganti 3,300 rpm mbantu pelari, atlit, pekerja kasus volt jangka panjang, akeh kantor, pembalap, binaragawan, penggemar fitness, lan penggemar olahraga, lsp. Sapa wae sing duwe masalah nyeri otot, butuh pijet jaringan sing jero kanggo nyeri otot sikil gulu, ngilangi rasa kesel lan nyeri awak sawise olahraga utawa kerja suwe.

  • GUN PIJAT PORTABLE & Sepi- Udakara 35- 50dB level swara sing digunakake, Bisa digunakake kanthi gampang ing omah, kantor, gym lan ora bakal ngganggu wong liya. Iku entheng kanggo ukurane (Mung 2.65 lb; Bobot reged 5.73lb karo tas jinjing) lan duwe tas jinjing sing kompak kanggo diangkut kapan wae.

  • PIJAT TISU LAN DALAM AKURAT- Booster™ Pro3 paling apik tuku amplitudo bedhil pijet nganti 12mm kerja bolak-balik nyedhiyakake tekanan cepet menyang jaringan otot jero awak, sing ngirim efek ripple ing permukaan kulit, getaran nembus jero kanggo nyuda rasa nyeri, ngilangi celulit, digs menyang knots angel lan target wilayah sing perlu lan relives pain enggal.

  • 2400mAh KAPASITAS BATERAI LAWAS- Bisa terus-terusan kerja paling sethithik 3.5-6 jam, panggunaan saben dina normal bisa tahan 4-6 minggu kanthi kebak (gumantung saka intensitas pijet sing sampeyan gunakake, lan mateni saka ngisor yen ora digunakake). Tingkat voltase pangisian daya yaiku 100V-240V 50/60Hz Max 1A.

  • A GREAT GIFT PILIHAN- Hadiah sing cocog kanggo Dina Valentine, Dina Ibu, Dina Bapak, Natal, Ulang Tahun. Apike kanggo wong-wong sing njagong ing meja kanggo wektu sing suwe, ngalami ketegangan gulu lan ketegangan pundhak, bengkak pedhet. Gun pijet perkusi apik kanggo titik pemicu myofascial lan otot sing lara amarga postur lan olahraga sing ora apik. Uga apik kanggo mbantu pulih saka nyeri otot sing telat sawise latihan lan aktivitas fisik.


DESCRIPTION

Booster™ Pro 3

Booster™ Pro 3 dimuat karo specifications industri-leading ing saben kategori.

Piranti iki ora dirancang kanggo pangguna biasa. Yen sampeyan are looking for a Pijet Gun banget lan cilik, iki ora kanggo sampeyan.

Yen sampeyan pengin siji of alat Recovery paling kuat kasedhiya sing uga nawakake sepi banget nggunakake lan kacepetan variabel sing langgeng kanggo 6 jam ing wektu, ing Booster™ Pro 3 iku kabeh sing lagi looking for lan liyane.

Iku mung bedhil pijet sing nawakake Sistem Kontrol Tekananm.

Pilih saka 4 kacepetan variabel nalika Booster Pro 3 kanthi otomatis ngalih liwat 30 tingkat tekanan sing beda. Iki wektu nyata kita Sistem Kontrol Tekanan sing wis kabukten kanthi ilmiah menehi pengalaman pijet sing paling apik. 

INDUSTRI-GRADE MOTOR BRUSHLESS

Profesional tanpa sikat daya dhuwur motor digabungake karo daya 24V Lithium baterei ngasilake impact blazingly kuwat, kang ngandhut 60lbs meksa prewangan lan penetrates efek geter kanggo otot jero.

VARIABLE CERDAS SISTEM KONTROL TEKANAN

Kontrol tekanan variabel generasi kedua sistem entuk ngawasi pasukan penet nyata-wektu. Nalika kekuatan mundhak, sistem umpan balik nguatake torsi motor, lan kanthi mangkono nambah kekuatan impact, entuk istirahat otot sing jero.

 

VARIASI GEAR PATANG SPEED

30 TINGKAT ADAPTIF DIRI STRENGTH adjustment

Booster™ Pro3 nggabungake teori ergonomis lan mekanika skeletal. Desain anyar nganggo model tekanan variabel 4-kacepetan lan sistem kekuatan adaptasi diri 30 tingkat, nggawa sampeyan pengalaman istirahat sing nyaman.

 

MIX sampurna OF ENGINEERING lan ESTETIKA

ERGONOMIC GRIP GOLDEN RATIO BODY

Desain permukaan sing mlengkung luwih nyaman kanggo palem. dadi elegan lan ergonomis, desain awak rasio emas nuduhake tutul alus.

DAYA 2400MAH BATERAI LITHIUM

15 HARI TAMBAHAN BATTERY Urip

6pcs baterei Lithium daya 2400mAh nggawe daya murub lan ndadekake urip baterei sing luwih dawa, yaiku, durasi setengah sasi kanggo 20 menit nggunakake saben dina.

JAGA Saben KUMPULAN OTOT

STANDARD 6 JENIS KEPALA PIJAT

Sirah alus pneumatik sing disesuaikan nggawe bantal nalika kontraksi Otot, sing luwih cocok kanggo fascia lan kelompok otot sing sensitif.

 


Carane nggunakake?

CEGAHAN!

1. Aja ndemek sirah pijet nalika piranti mlaku.
2. Aja nggunakake piranti kanggo dangu ing wilayah padha.
3. Yen sampeyan krasa lara, mangga mandheg nggunakake piranti kasebut kanthi cepet.
4. Aja nggunakake piranti ing bayi, bocah cilik, wanita ngandhut,
pangguna pacemaker, lan wong karo fraktur utawa isi logam.


specifications

Charger

Dirating input 100-240V~50/60Hz,24W
Dirating output 24V/1A

baterei

Dirating voltase 21.6V 6INR19/66
Tipe baterei Lithium
Kapasitas 2400mAh

Bedhil pijat

Frekuensi Gir 1 1300, Gir 2 1800
                              3 Gir 2500, 4 Gir 3300
Stroke 12 mm
Bobot 1.2 kg
Daya maks. 126W
Ukuran 285 * 217 * 64 mm

Apa sing kalebu

1 x Booster Pro 3 Pijet Gun

6 x lampiran

Baterei Lithium-ion 1 x 24v (built-in)

1 x Charger

1 x User Manual

1 x Ngangkut Kotak 

Kebijakan Pengiriman Umum

Wektu pangolahan pengiriman

Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

Saiki kita kapal ing saindenging jagad

2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
* Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

Bea Cukai, Bea, lan Pajak

Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

kerusakan

Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

Informasi Covid-19:

Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

1. SYARAT GARANSI TERBATAS

TEMPOH WARRANTY

* Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

• Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

•BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

 

GOLEKSI GARANSI

Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

  • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
  • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
  • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
  • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
  • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
  • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

 

2. REMEDIS

 Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

 

3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

  • Jeneng
  • Informasi kontak
  • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

 

4. INFORMASI KONTAK

Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

service@boosterss.com

Tanya Jawab

1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

Reviews customer

Dadi sing pisanan nulis review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sampeyan May Uga Like

Reviews customer

Dadi sing pisanan nulis review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)