Booster™ Massage Cushions Blue Lower Back Pain Stretcher
Booster™ Massage Cushions Lower Back Pain Stretcher
Booster™ Health Care Back Massage Stretcher
Booster™ Massage Cushions Lower Back Pain Stretcher
Booster™ Massage Cushions Lower Back Pain Stretcher
Booster™ Massage Cushions Lower Back Pain Stretcher
Booster™ Massage Cushions Back Massage Stretcher
Booster™ Massage Cushions Purple Lower Back Pain Stretcher
Booster™ Massage Cushions Back Massage Stretcher
Booster™ Massage Cushions Back Massage Stretcher
Booster™ 按摩垫 Purple Lower Back Pain Stretcher

Tandu Nyeri Punggung Ngisor

Reguler regane $ 31.99
/
Shipping diwilang ing checkout.
Kode:WB10, WB15, WB20

Mung 9977 barang ing saham!

Babagan barang iki

  • Ngilangi rasa nyeri kanthi efektif & nambah postur- Ing mburi tandu sciatica wis 88 jarum plastik sing ngredhakaké meksa bali dening pancingan mburi. Lan supaya balung mburi bali menyang garis alami kanggo mbantu nyetabilake kolom balung mburi lan nambah keluwesan ing otot punggung & pundhak.
  • Dhukungan- Gaya urip sing ora aktif, sikil silang, gerakan fisik sing salah, utawa lemes awak bisa nyebabake ora seimbang lan nyeri postur balung mburi. Tandu pian Kinder Back dirancang khusus kanggo mulihake kelengkungan alami punggung & nyuda tekanan bali.
  • Desain larasTandu balung mburi iki dirancang kanggo luwes ing dhuwur, kanthi total 3 tingkat, sing bisa digunakake dening umume wong. Sampeyan bisa milih dhuwur sing paling cocok lan nyaman kanggo ngegungake punggung lan ngilangi stres. Sing luwih dhuwur sing sampeyan aturake, luwih kuat kekuwatan sing bisa ditindakake.
  • Bahan awetDhukungan lumbar digawe saka ABS sing kuat lan bahan NBR sing ramah lingkungan. Piranti tandu mburi bisa tahan nganti 330LB, lan jalur busa ing tengah piranti bisa nyedhiyakake bantalan supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi luwih nyaman.
  • Portable- Apik kanggo digunakake ing omah, ing gedung olahraga, ing mobil, utawa ing kursi kantor.

Description

kanthi mung 5 kanggo 10 menit saben dina, pelanggan kita wis dicethakaké relief pain bali abot sawise 2 minggu saka nggunakake tepat. The Booster Back Massage Stretcher nggunakake terapi peregangan lan akupunktur kanggo ngilangi kabeh bentuk nyeri punggung kanthi nyuda vertebrae lan ningkatake aliran getih liwat balung mburi. 

Sapa wae sing nyeri punggung ngerti pira biaya Fisioterapi, Kiropraktik, lan Pijet. Pramila kita wis ngrancang The Booster™ Back Stretcher, solusi sing paling efektif kanggo biaya nambani nyeri punggung kronis, kaku Otot, lan nyeri Sciatic saka kenyamanan omah sampeyan.

LANGSUNG LANGSUNG LAGI BACK


Booster Back Massage Stretcher iku piranti mulet multi-tingkat sing ngijini sampeyan kanggo babagan metu bali, lan ngredhakaké pain bali ing kurang saka 10 menit. Piranti kasebut nggabungake terapi peregangan lan akupunktur kanggo ningkatake aliran getih liwat balung mburi, ngidini nutrisi bisa mlebu, sing pungkasane nyebabake rasa nyuda.

 

Nggunakake daya gravitasi, Booster Back Massage Stretcher Back Stretcher mulihake lengkungan alam ing mburi, mbalikke taun karusakan, lan ngilangi nyeri punggung kronis mung 10 menit saben dina, utawa dhuwit sampeyan bali.

RESULTS CEPAT LAN JANGKA LAWA

Asil Instan: Sawise sesi peregangan pisanan sampeyan bakal sok dong mirsani luar biasa dandan lan relief pain sing tahan kabeh dina.

Ndandani Jangka Panjang: Rata-rata, para pelanggan wis ngalami dandan sing signifikan sawise 3 nganti 5 dina panggunaan konstan lan tepat lan relief mutlak sawise 2 minggu panggunaan.

Kapercayan & Postur: Iki dirancang kanggo nyelarasake karo kelengkungan alami utomo lan cukup nyaman kanggo sampeyan santai lan pasif. Dijamin sampeyan bakal mlaku luwih dhuwur lan luwih percaya diri kanthi postur sing luwih apik.

PIYE CARA KERJANE?

Nyeri punggung muncul nalika ana spasi suda ing antarane cakram intervertebral, sing nyebabake masalah kayata nyuda aliran getih lan saraf pinched. 

Booster Back Massage Stretcher minangka piranti fleksibel sing ngidini sampeyan nyetel telung tingkat babagan sing beda. Nalika lying mudhun, gravitasi ngidini ngarep awak kanggo effortlessly metu lan munggah. Otot-otot ing sakubenge mulai rileks, alon-alon dekompresi cakram ing vertebrae, nyelarasake tulang punggung, lan nyuda ketegangan lan nyeri. Sampeyan bakal nggumunake rasane! 

 

TERAPI STRETCHING & 3 TINGKAT STRETCH

Mulet punggung minangka cara prasaja kanggo ningkatake kesehatan tulang belakang lan ngeculake kaku otot. Kanthi nambah sirkulasi lan ndawakake balung mburi, tandu mburi mbantu nyuda nyeri punggung. Kanggo nambah pengalaman regangan, piranti kasebut ngidini sampeyan nyiyapake telung tingkat regangan sing beda kanggo nglindhungi tulang belakang lan nyegah cedera apa wae. 

Kanggo pamula, disaranake miwiti ing tingkat paling ngisor lan sawise wektu munggah menyang tingkat sabanjure kanggo entuk asil sing luwih apik. 

TERAPI AKUPUNCTUR kanggo nambah sirkulasi, santai, lan nyuda STRESS

Nalika sampeyan lagi laying mudhun ing tandu mburi, utomo decompresses nambah spasi vertebrae, lan ngidini getih seger mili menyang cakram balung mburi. Kanggo nambah efek, tandu punggung kita uga nggunakake 70 titik pijet akupresur sing nambah aliran getih. 

Cakram balung mburi mbutuhake oksigen lan nutrisi sing diwenehake dening getih seger iki kanggo nambani tulang belakang lan nyuda rasa nyeri. Mulet balung mburi nambah tingkat proteoglycans, zat sing ditemokake ing balung mburi sing nduweni peran penting ing proses penyembuhan tulang belakang. 


Carane nggunakake?

Disaranake nggunakake Booster™ antarane 5 nganti 10 menit kaping pindho saben dina kanggo entuk asil sing luwih apik. Ing ngisor iki sampeyan nemokake pandhuan langkah-langkah kanggo nyiyapake Back Stretcher kanthi bener: 

1. Selehake dasar lan lengkungan ing permukaan sing rata kanthi ujung dhasar madhep sampeyan. 

2. Njaluk dhengkul kanggo nyetabilake dhasar lan atur sisih lengkungan sing luwih amba ing mburi pangkalan. 

3. Pencet karo dhengkul ing mburi basa, lan aplikasi sawetara pasukan kanggo mlengkung arch. 

4. Pungkasan atur lengkungan menyang level sing dikarepake lan lay ing ndhuwur kanggo miwiti mulet punggung. 

KANGGO KANG Sapa?

Yen sampeyan kerep njagong ing komputer, angkat barang abot kanthi rutin, ciloko punggung, utawa mung nandhang lara punggung kronis, mula Booster™ Back Stretcher cocog kanggo sampeyan.

Booster™ dirancang khusus kanggo dadi piranti peregangan punggung pribadi sing bisa digunakake saka kepenak ing omah, kapan wae, lan kanthi rega sing murah banget dibandhingake karo sesi kiropraktik sing larang.  

Iki minangka solusi sing sampurna kanggo sapa wae sing nggoleki relief nyeri punggung jangka panjang.


specifications

Werna Black
Material Plastik, Busa, Akrilonitril Butadiene Styrene
Tipe Sumber Daya Ora perlu Baterai Powered, Manual
Fitur khusus luwes
Panggunaan Khusus Kanggo Produk Hernièlan cakram


PITAKONAN PALING SERING

P: Apa sing mbantu nyeri?


A: Back Massage Stretcher mbantu nyuda punggung, pinggul, gulu, pundhak, lan uga nyeri sirah. Bisa nyuda rasa nyeri sing disebabake dening Herniated Discs, Bulging Discs, Spinal Stenosis, Sciatica, Pinched Saraf, lan liya-liyane! Iku mbentang bali lan alami decompresses utomo kang relaxes Otot lan mulihake kurva alam.

P: Suwene nganti mbantu?

A: Umume para pelanggan nglaporake perbaikan sing signifikan sawise mung 3-5 dina panggunaan sing tepat.

P: Ing endi aku bisa nggunakake?

A: Sampeyan bisa nggunakake ing ngarep, ing kantor, utawa nalika nyopir. Bisa digunakake nalika lungguh utawa lungguh ing kursi.

P: Suwene entuk manfaat?

A: Disaranake nggunakake kaping pindho dina kanggo 5 menit ing wektu. Iki bakal njamin asil langgeng lan comfort terus. Sajrone wektu, bakal nambah postur lan nguatake otot.

P: Apa aku bisa nyoba tanpa resiko?

A: Ya, sampeyan bisa! Kita yakin banget yen sampeyan bakal tresna Booster ™, nanging yen sampeyan ora seneng, kita duwe jaminan dhuwit bali 30 dina.

P: Kahanan Pandemi

A: Sistem pengiriman lan logistik kita bali menyang normal kanggo umume negara. Nanging, isih ana sawetara wektu tundha kanggo sawetara negara. Wigati dimangerteni manawa kabeh tim operasi kita kerja kaya biasa lan pitakon sampeyan bakal dijawab sanalika bisa ing service@boosterss.com

    Kebijakan Pengiriman Umum

    Wektu pangolahan pengiriman

    Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

    Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

    Saiki kita kapal ing saindenging jagad

    2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

    Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
    STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
    STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
    EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
    * Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

    Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

    Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

    Bea Cukai, Bea, lan Pajak

    Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

    kerusakan

    Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

    Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

    Informasi Covid-19:

    Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

    1. SYARAT GARANSI TERBATAS

    TEMPOH WARRANTY

    * Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

    CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

    Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

    APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

    Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

    Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

    • Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

    •BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

     

    GOLEKSI GARANSI

    Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

    • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
    • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
    • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
    • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
    • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
    • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

     

    2. REMEDIS

     Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

    Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

     

    3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

    Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

    • Jeneng
    • Informasi kontak
    • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

    Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

     

    4. INFORMASI KONTAK

    Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

    service@boosterss.com

    Tanya Jawab

    1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
    A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

    2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
    A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
    Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

    3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
    A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

    4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
    A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

    5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
    A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 9
    100%
    (9)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    A
    Alfia Alfredraju

    Apik banget

    F
    Fatima Keebler

    Banget crispy bali, wongku seneng banget!

    A
    Arlo Donnelly

    Tandu Pijat Punggung

    A
    Alaina Kon

    Tandu Pijat Punggung

    A
    Alessia Jaskolski

    Matur nuwun sanget. Dikirim menyang wilayah Krasnodar suwene 4 dina. Ora apa-apa.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 9
    100%
    (9)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    A
    Alfia Alfredraju

    Apik banget

    F
    Fatima Keebler

    Banget crispy bali, wongku seneng banget!

    A
    Arlo Donnelly

    Tandu Pijat Punggung

    A
    Alaina Kon

    Tandu Pijat Punggung

    A
    Alessia Jaskolski

    Matur nuwun sanget. Dikirim menyang wilayah Krasnodar suwene 4 dina. Ora apa-apa.