Booster™ Hair Removal Pink Crystal Hair Eraser
Booster™ Hair Removal Purple Crystal Hair Eraser
Booster™ Crystal Hair Eraser
Booster™ Crystal Hair Eraser
Booster™ Crystal Hair Eraser
Booster™ Crystal Hair Eraser
Booster™ Crystal Hair Eraser
Booster™ Crystal Hair Eraser
Booster™ Crystal Hair Eraser
Booster™ Hair Removal Black Crystal Hair Eraser
Booster™ Hair Removal Crystal Hair Eraser
Booster™ Hair Removal Crystal Hair Eraser
Booster™ Hair Removal Crystal Hair Eraser

Penghapus Rambut Kristal

Reguler regane $ 19.99
/
Shipping diwilang ing checkout.
Kode:WB10, WB15, WB20

Mung 9767 barang ing saham!

Lara ngethok cukur, waxing nglarani, lan laser larang? Banjur penghapus rambut kristal minangka produk sing kudu sampeyan lakoni!

Babagan barang iki

  • 💖[Ramah lingkungan lan bisa digunakake maneh】Nganggo teknologi Nano-Crystalline, penghapus rambut kristal iki bakal ngilangi rambut saka permukaan kulit nalika digosok kanthi lembut ing kulit kanthi gerakan bunder kanggo awak sing bebas rambut.
  • 🌟【Gampang Gunakake】1.Diolah nganggo banyu anget sadurunge digunakake 2. Cukup gosok ing kulit ing bunder 3. Gunakake lotion sawise dibusak. (Wigati: Aja nggunakake banget hard ing kulit.)
  • 💖【Aman lan Ora Sakit】Ngucapake pamit kanggo cara mbusak rambut tradisional, cocok kanggo kabeh jinis kulit. Ngilangi rambut nganggo penghapus rambut luwih nyaman, luwih sehat kanggo kulit, lan tanpa potongan.
  • 🌟【Aplikasi Wide】Pambus rambut kristal bisa digunakake ing sebagian besar awak, kayata lengen, sikil, dodo, punggung, lan sapiturute sing bisa mbantu mbusak rambut sing berlebihan lan mbantu sampeyan ngresiki kulit, nggawe kulit luwih alus lan luwih alus.
  • 💖【Hadiah Portable & Sampurna】Cilik lan kompak, gampang digawa. Ora njupuk akeh papan ing tas nalika lelungan. Watu mbusak rambut sing ora lara iki nggawe hadiah sing apik kanggo kulawarga utawa kanca ing musim panas.

Description 

 

Ngilangi rambut dadi luwih gampang

 Ora kabeh lelungan menyang salon lilin rampung karo pengalaman sing nyenengake amarga kabeh bisa dadi apik wulu (njaluk?) sak kabeh proses. Ketemu Booster Crystal Rambut Eraser - ing paling gampangtanpa nglarani rambute aman kanggo kulit mulus langsung!

Fitur

?Gampang kanggo Gunakake: Cukup gosok menyang kulit kanthi gerakan bunder kanggo awak tanpa rambut! 

?Plancongan Aman: Ora kaya pencukur, sampeyan bisa njupuk Booster menyang ngendi wae.

?Awet pisan: Ora ana ngisi ulang utawa ngisi ulang sing dibutuhake lan bisa digunakake maneh nganti 3 taun.

?Slows wutah rambute: Dirancang kanggo alon-alon wutah rambute mung sawetara sesi.

undefined

Rambut sing ora dikarepake wis ilang!

Ewonan wanita ngucapake Pamit kanggo Painful Waxing 👋 . Sampeyan saiki bisa seneng mbusak rambut saka comfort ing ngarep dhewe karo sethitik utawa ora pain. 

  • Ngowahi Rutinitas Ngilangi Rambut 
  • Ergonomis lan Gampang Digunakake 
  • Design Works kanggo armssikilBalidodo, Lan bikini

Masa Depan Bebas Rambut! 🧡

  • 95% ngandika katon saka sikil stroberi apik
  • 94% ngeweruhi nyuda ing katon saka rambute ingrown
  • 90% katon dandan ing tampilan firmness kulit

* Asil miturut studi klinis / konsumen. Kanggo informasi luwih lengkap waca saben kaca produk.


Cara kerjane

Nggunakake teknologi Nano-Crystalline,  Booster™ Penghapus Rambut Kristal ngidini wulu kanggo clump lan break saka lumahing nalika digosok alon-alon ing kulit. Proses iki uga mbantu exfoliate, mbukak kulit bayi sing mulus sawise digunakake 💜


Instructions

Disaranake nggunakake ing kulit garing utawa lembab sawise adus.

Nggunakake tekanan moderat, cukup gosok Crystal Hair Eraser ing area sing dikarepake kanthi gerakan bunder.

Nglamar krim utawa lotion sadurunge nggunakake bakal ngalangi saka bisa èfèktif.

Sampeyan bisa mbilas Crystal Hair Eraser nganggo banyu sawise digunakake.

Waca ing tumindak. Ora preduli medan, penghapus ngrangkul kurva sampeyan.

  • dodo

  • leg

  • arm

  • Bali


Kenapa Pilih Booster

Temokake kenapa sampeyan kudu milih Booster tinimbang alat mbusak rambut liyane.

Deleng Kepiye Wong Liya Nresnani Penghapus Kristal Booster

Wanita iki nyata Booster pelanggan sing wis katon asil karo nggunakake konsisten saka Booster kang Penghapus Rambut Kristal!

⭐⭐⭐⭐⭐Dirating 4.9 / 5 dening 12,500+ Pelanggan Seneng


Keterangan:

  • Material: Plastik
  • SizeUkuran: 4.3*2.8*1

Catetan:

  • Tips ngumbah: Coba aja dilebokake langsung ing banyu utawa mbilas ing sangisore kran banyu supaya ora degumming, sampeyan bisa ngilangke nganggo andhuk kertas sing teles. Ing kasus degumming, sampeyan bisa nggunakake lim utawa tape pindho sisi kuwat kanggo nempel
  • Bisa uga ana kesalahan data dimensi 2-3cm amarga pangukuran manual murni.

  • Bisa uga ana bedane warna sing sithik amarga efek cahya lan monitor sing beda.


Paket kalebu:

  • 1 x Ngilangi Rambut


    PITAKONAN PALING SERING

    P: Ngendi Aku Bisa Gunakake?

    A: Penghapus Rambut Kristal Booster™ aman kanggo digunakake ing ros-rosan, lengen, sikil, dodo, punggung, lan area bikini. Nanging, disaranake supaya ora overuse utawa gosok banget. 

    CATETAN: Yen sampeyan duwe kulit sensitif, coba dhisik ing lengen / sikil sadurunge digunakake ing bagean sing alus liyane. 

    *Kita ora nyaranake nggunakake Crystal Hair Remover ing underarms amarga kulit sing ora rata lan wrinkly. Wilayah kasebut rawan banget kanggo overuse produk lan overpressure. 

    * Kita ora nyaranake nggunakake Crystal Rambut Remover ing underarms utawa pasuryan amarga kulit ing wilayah iku lancip lan alus.

    P: Apa Gesekan Nimbulake Peteng?

    A: Ora, iku bener nambah kulit kanthi mbusak kulit mati.

    P: Kapan Wektu Paling Apik Kanggo Gunakake Eraser?

    A: Paling apik kanggo nggunakake sawise adus.

    P: Sepira Kerep Aku Bisa Gunakake?

    A: Iki beda-beda kanggo saben wong. Sawetara nyaman nggunakake 1-2 kaping seminggu. Liyane luwih seneng saben 2 minggu. Nyetel miturut adhedhasar toleransi kulit.

    P: Aku Duwe Kulit Strawberry, Apa Iki Bisa Kanggo Aku?
    A: Bakal! Bener nambah tampilan kulit strawberry utawa benjolan cukur sing biasane sampeyan entuk saka waxing lan cukur.

    P: Kepiye Cara Ngresiki Penghapus Rambut Kristal Booster™?

    A: Saben sawise digunakake, resiki Booster ing banyu sing mlaku lan resiki lebu: rambut, kulit mati, lsp. Simpen ing papan sing garing.

    P: Apa Nduwe Efek Samping?

    A: Pambus kita dirancang khusus supaya lembut lan aman kanggo kabeh wong! Nanging, disaranake supaya ora digunakake kanthi berlebihan utawa mencet banget ing kulit.

      Kebijakan Pengiriman Umum

      Wektu pangolahan pengiriman

      Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

      Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

      Saiki kita kapal ing saindenging jagad

      2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

      Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
      STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
      STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
      EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
      * Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

      Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

      Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

      Bea Cukai, Bea, lan Pajak

      Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

      kerusakan

      Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

      Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

      Informasi Covid-19:

      Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

      1. SYARAT GARANSI TERBATAS

      TEMPOH WARRANTY

      * Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

      CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

      Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

      APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

      Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

      Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

      • Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

      •BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

       

      GOLEKSI GARANSI

      Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

      • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
      • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
      • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
      • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
      • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
      • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

       

      2. REMEDIS

       Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

      Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

       

      3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

      Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

      • Jeneng
      • Informasi kontak
      • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

      Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

       

      4. INFORMASI KONTAK

      Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

      service@boosterss.com

      Tanya Jawab

      1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
      A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

      2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
      A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
      Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

      3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
      A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

      4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
      A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

      5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
      A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

      Reviews customer

      Adhedhasar review 5
      80%
      (4)
      20%
      (1)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      A
      Angela B.

      Iki kerjane kaya sihir. Lan kerjane ing kabeh awak.

      A
      Anthony Wubsehet

      Produk Apik banget Aku seneng karo desain sing apik lan kulit sing mulus sawise nggunakake

      B
      Brittany D
      Aku seneng iki!

      Kula mung teka dina iki. Aku mamang ing wiwitan. Banjur aku nggunakake lan I LOVE IT! Ora cukur maneh! Aku duwe kulit sing sensitif lan rawan alergi lan barang iki bisa digunakake kanggo jinis kulitku. Rekomendasi banget lan bakal ngandhani kanca lan kulawarga ', KUALITAS PRODUK HEBAT

      D
      Dylan L

      Nuwun sewu jedhing aku duwe bocah cilik lan dheweke mlayu muck nalika aku nggunakake penghapus rambut kristal Bekdeal kanggo pisanan lan isih gampang! Aku ora ngerti kenapa aku ora tuku iki cepet banget, aku duwe rambut kasar sing kandel saka hirsutisme, nanging sanajan 6 sasi wutah rambute, kabeh rambutku ilang! Iku ora bayi Gamelan amarga maneh aku duwe rambute kandel coarse nanging aku kaget banget bisa digunakake minangka gedhe! Aku duwe knick ing pupu nanging sadurunge cukur aku ora ngethok lan ora iritasi. kudu tuku!!

      T
      Trina R.

      Aku seneng sakabèhé karo penghapus iki. Ngalahake alternatif cukur saben dina. Lan trep banget kanggo nggunakake. Luwih murah tinimbang menyang salon saben sawetara minggu!

      Reviews customer

      Adhedhasar review 5
      80%
      (4)
      20%
      (1)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      A
      Angela B.

      Iki kerjane kaya sihir. Lan kerjane ing kabeh awak.

      A
      Anthony Wubsehet

      Produk Apik banget Aku seneng karo desain sing apik lan kulit sing mulus sawise nggunakake

      B
      Brittany D
      Aku seneng iki!

      Kula mung teka dina iki. Aku mamang ing wiwitan. Banjur aku nggunakake lan I LOVE IT! Ora cukur maneh! Aku duwe kulit sing sensitif lan rawan alergi lan barang iki bisa digunakake kanggo jinis kulitku. Rekomendasi banget lan bakal ngandhani kanca lan kulawarga ', KUALITAS PRODUK HEBAT

      D
      Dylan L

      Nuwun sewu jedhing aku duwe bocah cilik lan dheweke mlayu muck nalika aku nggunakake penghapus rambut kristal Bekdeal kanggo pisanan lan isih gampang! Aku ora ngerti kenapa aku ora tuku iki cepet banget, aku duwe rambut kasar sing kandel saka hirsutisme, nanging sanajan 6 sasi wutah rambute, kabeh rambutku ilang! Iku ora bayi Gamelan amarga maneh aku duwe rambute kandel coarse nanging aku kaget banget bisa digunakake minangka gedhe! Aku duwe knick ing pupu nanging sadurunge cukur aku ora ngethok lan ora iritasi. kudu tuku!!

      T
      Trina R.

      Aku seneng sakabèhé karo penghapus iki. Ngalahake alternatif cukur saben dina. Lan trep banget kanggo nggunakake. Luwih murah tinimbang menyang salon saben sawetara minggu!