Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Manual Massage Tools Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Massage Cushions Navy Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Massage Cushions Black Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow
Booster™ Massage Cushions Auburn Neck And Shoulder Cervical Relief Pillow

Relaksasi leher

Reguler regane $ 31.99
/
Shipping diwilang ing checkout.
Kode:WB10, WB15, WB20

Mung 997 barang ing saham!

Babagan barang iki

  • Ngilangake Pain, Tension, lan Stress- Tandu gulu iki mbantu balung mburi mlentur, mulur, lan santai kanggo nguatake jaringan lan nyuda nyeri sendi sing ana gandhengane karo ngelu, masalah jaringan alus, TMJ, migrain, lan masalah gulu lan balung mburi sing umum.
  • Mulihake Cervical Spine Alignment Bantal akupresur lan tandu gulu kanggo nyuda rasa nyeri bisa mbantu nyelarasake balung cilik ing gulu lan area balung mburi sing penting sawise lungguh ing meja sing ngenteni nyopir, utawa sawise penerbangan dawa.
  • Bantal Akupresur ErgonomisDirancang kanggo ndhukung sirah, gulu, lan pundhak kanthi alami, piranti traksi serviks iki digawe kanthi busa sing kuat, kanthi kapadhetan dhuwur bisa digunakake kanggo istirahat, pemulihan cedera aktif, utawa nyuda kaku, nyeri, utawa nyeri.
  • Ningkatake Sirkulasi AlamMulet gulu lan pundhak kanggo sesi 10-15 menit saben dina bisa mbantu ningkatake aliran getih sing bisa nyuda utomo, nyuda inflamasi, lan ngredhakaké otot-otot sing ana ing dasar tengkorak.
  • Ngapikake Turu, Fokus, lan Produktivitas- Bantal tandu gulu lan relaxer gulu lan pundhak bisa mbantu sampeyan rumangsa luwih fokus ing pakaryan, luwih santai ing mburi dina sadurunge turu, lan rejuvenate lan siap lunga nalika tangi esuk

Description

"Aku nandhang lara gulu lan pundhak sing kronis amarga stres lan postur sing ora apik. Iku ndadekake aku edan - chiro lan pijet bantuan sementara nanging aku ora bisa cukup kerep lan rasa lara tansah bali. Aku tuku produk iki kanthi sedhih lan pancen nggumunake. nganti saiki. Cilik nanging kuat!!! Aku turu 10+ menit saben wektu lan ambegan (aku seneng meditasi nalika nggunakake), lan menehi lega banget. Aku ora bisa nyaranake iki piranti cilik cukup!" 

⭐⭐⭐⭐⭐ - BC
✅ Pembeli sing Diverifikasi

 

Kanggo Gaya Urip Sehat Lan Anteng Bebas Saka Rasa Ora Nyaman Gulu

Panggunaan komputer lan ponsel sing nyebar bebarengan karo papan kerja miskin ergonomik ing masyarakat modern minangka panyebab utama gulu umum tension lan nyeri. Nyeri gulu iki ngganggu aktivitas saben dina lan bisa uga Angel kanggo ngredhakaké. Jangka panjang sumelang saka iki bisa debilitating lan kompromi kualitas urip.

The Booster™️ nduweni desain unik awujud ombak ing segara menehi a ndukung regangan sing dibutuhake kanggo mbantu ngatasi masalah gulu. Iki ergonomic babagan alon-alon narik sirah adoh saka gulu kanggo nggawe Expansion lan ngilangi kompresi, mbantu nyuda nyeri gulu lan rasa ora nyaman. Nemu kabungahan relief tension gulu lan istirahat lan bali menyang aktivitas saben dina mung 8-10 menit saben dina.

6 Alasan Kenapa The Booster™️ Bakal Ngganti Uripmu

Wangun Ergonomis

Wangun C sing dhuwuré 4" lan guncangan tekanan dhuwur Booster™️ dirancang kanggo support lan ngrangkul wangun alami saka utomo serviks. Iki nyaman kontur mbantu nyelarasake gulu kanthi bener, mbantu nyuda rasa nyeri, ketegangan, lan stres, tanpa menehi tekanan ing utomo.


 Multiple Manfaat Kesehatan
The Booster™️ ora mung mbantu ngendhokke gulu nyenyet lan kaku amarga tension nanging uga mbantu karo masalah kronis lan ciloko. Iku mbantu ing lega rasa ora nyaman amarga migren, saraf pinched, TMJ, whiplash, gulu teknologi, lan liya-liyane sing nyebabake nyeri gulu kronis.

✅ Mbenakake Postur
Panggunaan reguler saka Booster™️ bebarengan ngiyataken lan realigns utomo serviks, anjog kanggo postur luwih. Iki mbantu nyegah masalah gulu kronis lan ciloko akut disebabake misalignment saka postur sirah mbengkongaken pancet.



✅ 2 Tataran Relief

Loro-lorone saka Booster™️ digunakake kanggo nyedhiyakake Bener jinis relieving babagan sing dibutuhake. Sisih cembung nyedhiyakake jumlah traksi sing suda lan becik kanggo nyeri gulu sing abot lan sawetara gerakan sing kurang apik lan sisih cekung nyedhiyakake paling gedhe lan sampurna kanggo pangguna sing luwih maju.


✅ Desain portable

The Booster™️ is kompakt lan entheng saengga bisa digawa menyang ngendi wae kalebu lelungan lan kantor saliyane kanggo panggunaan ing omah. Iki ngidini babagan lan relief kapan lan ing ngendi wae dibutuhake.

 Gampang Kanggo Gunakake
Cara sing cepet, gampang, lan murah nambah kesehatan gulu, ing Booster™️ mung mbutuhake sawetara menit wektu, nganti kaping pindho dina. Cukup lay mudhun kanggo efektif, non-invasif, lan solusi bebas obat kanggo nyeri gulu lan koreksi postur.


Carane nggunakake

  1. Lay ing Booster™️ ing lemah karo sisih convex madhep menyang sampeyan kanggo gulu banget nyenyet lan wiwitan utawa sisih cekung madhep sampeyan kanggo babagan kanggo pangguna majeng.
  2. Alon-alon nyelehake punggung mudhun banjur gulu.
  3. Njupuk sawetara ambegan jero lan reposisi yen perlu.
  4. Rasakake lan santai! Miwiti nggunakake mung sawetara menit lan kerja nganti luwih akeh.


**Kanggo wong sing sensitif, peregangan gelombang serviks bisa nyebabake rasa ora nyaman ing wiwitan, mula dianjurake kanggo miwiti alon-alon, nggunakake sawetara menit saben wektu kanggo miwiti, nganti awak bisa nyetel keuntungan babagan peregangan.**

Kita ngerti manawa akeh kegiatan saben dina sing kalebu gerakan sirah maju sing bola-bali bisa ninggalake gulu nyenyet lan nglarani. Ndelok telpon utawa komputer, lungguh sedina muput, ciloko, kurang olahraga - samubarang bisa nyebabake sumelang lan ningkatake nyeri gulu. Prevalensi nyeri gulu sacara global angel digatekake, kanthi akeh panaliten sing nuduhake manawa nganti 70-75% populasi bakal ngalami nyeri gulu sawetara wektu sajrone urip.

The Booster™️ punika panguripan, mbantu kanthi aman babagan vertebrae balung mburi lan otot kanggo nyuda tekanan gulu lan nyeri nalika dibutuhake. karo sawijining easy-kanggo-nggunakake desain, ing Booster™️ Mbantu release tension ing utomo serviks lan otot gulu, relieving sumelang lan bantuan kanggo nyegah saka kedadeyan maneh. Iki ngidini kanggo luwih kamardikan lan rasa seneng tanpa lara ing saben dinten!


PITAKONAN PALING SERING

P: Suwene nganti aku weruh rasa nyeri gulu?

A: Langsung wae! Tandu Serviks Traksi bakal nyediakake rasa nyeri & ketegangan gulu nalika sampeyan nggunakake. Kanthi nggunakake terus-terusan sajrone rong minggu, sampeyan bakal entuk keuntungan sing tahan seumur hidup.

P: Kepiye cara nggunakake piranti kasebut?

A: 1. Nyelehake tandu ing lemah, kanthi wiwitan S madhep menyang sampeyan.

2. Alon-alon bali mudhun banjur gulu.

3. Selehake tangan sampeyan ing sirah lan lungo! 

4. Rasakake pijet lan santai.

P: Suwene aku kudu nggunakake?

A: Disaranake miwiti karo rong wektu 5 menit saben dina lan mbangun menyang sesi 10 menit sing terus-terusan.

P: Apa iki bakal nambani masalah khususku?

A: Tandu Serviks Traksi sampurna kanggo nambani: nyeri gulu kronis, nyeri sirah tegang, otot gulu nyenyet & perih, postur meja uga nyeri punggung & pundhak ndhuwur. Iku uga apik kanggo nambani kondisi tartamtu kaya spondylosis serviks, degenerasi disk, syaraf pinched & herniated disc. 

P: Apa ana watesan bobot ing piranti iki?

A: Tandu Serviks Traksi kita digawe saka bahan busa sing luar biasa kuwat. Iki tegese bisa tahan bobot nganti 150kg / 330lbs. 

P: Apa yen ora bisa kanggo kula?

A: Piranti kita dilengkapi Jaminan Bebas Risiko 60 DinaKita yakin banget yen sampeyan bakal ngilangi nyeri gulu, nyeri sirah, lan lara nganggo piranti, nanging yen ora, hubungi support@kenkoback.com sajrone 60 dina sawise nampa produk kasebut.

Kebijakan Pengiriman Umum

Wektu pangolahan pengiriman

Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

Saiki kita kapal ing saindenging jagad

2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
* Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

Bea Cukai, Bea, lan Pajak

Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

kerusakan

Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

Informasi Covid-19:

Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

1. SYARAT GARANSI TERBATAS

TEMPOH WARRANTY

* Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

• Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

•BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

 

GOLEKSI GARANSI

Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

  • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
  • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
  • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
  • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
  • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
  • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

 

2. REMEDIS

 Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

 

3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

  • Jeneng
  • Informasi kontak
  • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

 

4. INFORMASI KONTAK

Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

service@boosterss.com

Tanya Jawab

1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

Reviews customer

Adhedhasar review 31
100%
(31)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Pohlenz
Relief gulu

Aku nggunakake bantal gulu saben wengi. Aku seneng carane mulet lan ndhukung gulu. Sawise nggunakake sarung bantal gulu bisa ngomong yen postur saya saya apik.

B
Beatrice Leffler

Rega banget murah koyo ora caustic Price apik dhuwur lan ora jelas nanging, produk dhewe cukup ing atine. Banyu iku pakaryan padha ing katun, kayu panas Autumn wanita udan Sun map.

L
Laurie Cummings

Mikir ngluwihi papat tombol prasaja nanging kelangan

J
Joanny Mayer

Test karo lying lightly-saw
Turtle gulu mati apik minangka papat tombol
Asring ketoke katon apik dening mulet ing

A
Ava Kreiger

Cepet banget

Reviews customer

Adhedhasar review 31
100%
(31)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Pohlenz
Relief gulu

Aku nggunakake bantal gulu saben wengi. Aku seneng carane mulet lan ndhukung gulu. Sawise nggunakake sarung bantal gulu bisa ngomong yen postur saya saya apik.

B
Beatrice Leffler

Rega banget murah koyo ora caustic Price apik dhuwur lan ora jelas nanging, produk dhewe cukup ing atine. Banyu iku pakaryan padha ing katun, kayu panas Autumn wanita udan Sun map.

L
Laurie Cummings

Mikir ngluwihi papat tombol prasaja nanging kelangan

J
Joanny Mayer

Test karo lying lightly-saw
Turtle gulu mati apik minangka papat tombol
Asring ketoke katon apik dening mulet ing

A
Ava Kreiger

Cepet banget