Booster™ Massage Gun Mini1.0 Massage Gun
Booster™ Massage Gun Mini1.0 Massage Gun
Booster™ Massage Gun Mini1.0 Massage Gun
Booster™ Massage Gun Black / Type-C Mini1.0 Massage Gun
Booster™ Massage Gun Mini1.0 Massage Gun
Booster™ Massage Gun Mini1.0 Massage Gun
Booster™ Massage Gun Mini1.0 Massage Gun
Booster™ Massage Gun Red / Type-C Mini1.0 Massage Gun

Mini1.0 Pijat Gun

Reguler regane $ 99.98
/
Shipping diwilang ing checkout.
Kode:WB10, WB15, WB20

Mung 95 barang ing saham!

Babagan barang iki

  • Daya Ing Kanthong Panjenengan, Ultra-Portable - 2022 Fine urip perkusi massager. gun pijet paling apik ing 100 $. Pistol pijet sing ukurane pint iki nggunakake motor bisik-lembut 70W sing kuwat, nanging perawatan otot gun pijet sing sepi banget (45db) kasedhiya kapan wae, ing endi wae. Setel intensitas ing ngendi wae saka sing luwih lembut, nada 900RPM nganti pijet jaringan jero 3200 sing kuat, utawa ing ngendi wae.

  • Nyepetake Training & Recovery- Sawise tatu utawa olahraga, awak ndandani dhewe - nanging alon-alon. kita Fine urip perkusi massager getaran kuat menehi relief pain langsung, lan tangi otot ing awak, micu release myofascial lan nambah kemampuan awak kanggo regenerasi sel lan ndandani dhewe, supaya sampeyan kudu kurang downtime antarane latian.

  • Cilik Cukup Kanggo Lelungan Nang Endi wae- Ing Fine urip perkusi massager bedhil otot minangka bedhil pijet sing sampurna kanggo para atlit kanthi ukuran smartphone (5.6 "H x 3.5" L x 1.7" W) lan bobote kira-kira 1.1lb, pasang pasangan latihan sing cilik lan bisa digawa menyang gawan sampeyan. , tas kerja, dompet, utawa ya (kargo) kanthong ... banjur tekan dalan. Bonus? Pijet otot perkusi jaringan jero iki diisi karo pangisi daya Tipe-C biasa, dadi mung siji sing kudu dikemas.

  • Dibangun Kanggo Sesi Lengkap- Bobot mung 1.1lbs lan dirancang kanthi gagang ergonomis sing nyaman, pistol pijet jaringan jero Booster Mini gampang ditahan kanggo wektu sing suwe. Baterei sing bisa diisi ulang nganti 16 jam terus aktif liwat sesi sawise sesi.

  • A Life Of Deep Otot Relief- Saben pijet bedhil otot sing nganggo jeneng kita kudu ditliti kanthi tliti kanggo mesthekake yen menehi daya lan khasiat lan dilengkapi garansi seumur hidup supaya sampeyan ora bakal digantung.


Description

Ultra Sepi, Portable & Kuat

Kita Booster Mini 1.0 Jero-Tissue Perkusi Massager dirancang kanggo ngredhakaké soreness otot lan knots, ngijini sampeyan kanggo maksimalake kinerja lan pemulihan. Massage iki bisa ngirim 900 nganti 3300 perkusi saben menit, bebarengan karo 80mm amplitudo perkusi. Didhukung dening ilmu fisiologi lan terapi perkusi majeng, sampeyan bakal seneng relaksasi lan pemulihan otot jaringan jero sing dikarepake awakmu. Piranti kita bisa nindakake nganti 15kg kekuatan stall langgeng 7 jam saben daya

Terapi Perkusi Jaringan Jero

Relieves Otot lemes lan Soreness
Nyepetake Anget lan Otot Recovery
Nambah Range of Motion lan Fleksibilitas
Mbenakake Sirkulasi Darah
Ngurangi Akumulasi Asam Laktat


    Kenapa Pilih Booster

    Ketemu BOOSTER Mini

    Fine Urip Terjangkau Gun Pijet

    Cilik. Kuat. Efektif

    Ukuran saku

    The BOOSTER Pijat Mini Gun direkayasa dadi jagad paling cilik bedhil pijet jaringan jero dirancang kanggo nggawa sampeyan menyang pemulihan otot, portabilitas, lan wicaksana.

    Awak kabeh-logam Desain minimalis

    Iku nggunakake logam aero, mung bobot 0.5kg. Badan cilik supaya gampang digawa.

    Kacepetan papat gearshift lan pangaturan dhewe.

    Ngadopsi sistem ganti tekanan generasi kapindho, ngawasi wektu nyata kanthi tingkat tekanan. Nalika kekuatan mundhak, sistem bakal nambah torsi motor kanggo entuk istirahat otot jero.

    Kacepetan 1-- 900 rol     Tisu Otot Wake-up
    Kacepetan 2--1800 rollers     Relax Otot Tissue
    Kacepetan 3--2500 rollers     Dekomposisi laktat 
    Kacepetan 4--3200 rollers     Pijet Tisu jero

    Gampang Ngisi Daya USB

     

    90-Dina urip baterei lan daya cepet.

    Iku adopts a 2500mAh lithium baterei lan ndhukung Tipe-C pangisian daya cepet. 10 menit saben dina sampeyan bisa nggunakake terus-terusan kanggo 90 dina, ora kuwatir bab daya maneh.

    Data ing ndhuwur minangka asil tes tanpa beban Lab Booster. Umur produk bakal rada beda amarga faktor kayata lingkungan lan panggunaan.

    Pengurangan gangguan telung,operasi ultra-sepi

    Iku adopts motor ngambang, nyaring geter kui nalika mesin mlaku; drive prewangan Duplex ndadekake mesin mlaku luwih quietly; a 38mm motor brushless daya dhuwur bisa njeblug daya kuwat lan tetep meneng (45db) mlaku bebarengan.

    4 KEPALA sing bisa dicopot Klompok OTOT KHUSUS TARGET

     

    Merk Terapi Pijat Paling Apik kanggo 3+ Taun
    Kualitas Premium bebarengan karo Dhukungan 24/7
    Dipercaya lan digunakake dening atlit profesional, pelatih, chiropractor ing saindenging negoro
    Luwih saka 50,000 pelanggan sing seneng. Dijamin Kepuasan
    Cukup bali yen sampeyan dudu penggemar
    18-Wulan Warranty Mung Ganti Ora Repair

    Ayo gabung karo kulawarga sing seneng! 

     

    specifications

    Charger

    Dirating input 100-240V~50/60Hz£¬24W
    Dirating output 5V/2A/Tipe-C

    baterei

    Dirating voltase 12V 6INR19/66
    Kapasitas 2500mAh

    Bedhil pijat

    Frekuensi Gir 1 1300, Gir 2 1800, Gir 3 2500, Gir 4 3200
    Stroke 6 mm
    Bobot 0.5 kg
    Daya maks. 70W
    Ukuran 140 * 90 * 44mm



    Apa sing kalebu

    1 x Booster Mini1.0 Pijat Gun

    4 x lampiran

    Baterei Lithium-ion 1 x 14v (built-in)

    1 x Kabel Pengisian Tipe-C

    1 x User Manual

    1 x Travel Bag



    Kebijakan Pengiriman Umum

    Wektu pangolahan pengiriman

    Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

    Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

    Saiki kita kapal ing saindenging jagad

    2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

    Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
    STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
    STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
    EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
    * Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

    Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

    Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

    Bea Cukai, Bea, lan Pajak

    Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

    kerusakan

    Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

    Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

    Informasi Covid-19:

    Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

    1. SYARAT GARANSI TERBATAS

    TEMPOH WARRANTY

    * Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

    CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

    Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

    APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

    Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

    Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

    • Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

    •BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

     

    GOLEKSI GARANSI

    Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

    • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
    • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
    • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
    • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
    • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
    • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

     

    2. REMEDIS

     Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

    Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

     

    3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

    Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

    • Jeneng
    • Informasi kontak
    • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

    Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

     

    4. INFORMASI KONTAK

    Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

    service@boosterss.com

    Tanya Jawab

    1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
    A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

    2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
    A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
    Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

    3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
    A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

    4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
    A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

    5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
    A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 34
    100%
    (34)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    G
    Golda Marvin

    Бомбический девайс. Металлический корпус, классно смотрится. Когда работает вибрация, то сам корпус вибрирует оч слабо (во всяком случае пока новый) и тем самтать оч слабо Для сравнения у старого phenix при работе вибрирует просто все)) lan рука быстро устаёт.
    Мини бустер брал для массажа живота. С задачей справляется. Для мышц думаю слабоват.

    Чехол-кейс не очень удобный. Он оч большой, внутри много воздуха, можно было бы сделать намного компактнее. Ручка тоже ни о чем) Жаль что насадку с плоской площадкой нельзя хранить отдельно, она хранится только кодагд.

    K
    Kenton Bergstrom

    Entrega muito rápida, produto veio bem embalado, não fui taxado. Sampeyan bisa nggawe, leve, kuat lan gampang digunakake, bisa digunakake, lan nggunakake macem-macem baterei ing baterei.

    H
    Hanna Sanford

    Mini1.0 Pijat Gun

    M
    Minnie D'Amore

    Всё отлично
    заказал 4 массажера для всей семьи

    A
    Bukit Ambrose

    всё хорошо, но мятая коробка

    Reviews customer

    Adhedhasar review 34
    100%
    (34)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    G
    Golda Marvin

    Бомбический девайс. Металлический корпус, классно смотрится. Когда работает вибрация, то сам корпус вибрирует оч слабо (во всяком случае пока новый) и тем самтать оч слабо Для сравнения у старого phenix при работе вибрирует просто все)) lan рука быстро устаёт.
    Мини бустер брал для массажа живота. С задачей справляется. Для мышц думаю слабоват.

    Чехол-кейс не очень удобный. Он оч большой, внутри много воздуха, можно было бы сделать намного компактнее. Ручка тоже ни о чем) Жаль что насадку с плоской площадкой нельзя хранить отдельно, она хранится только кодагд.

    K
    Kenton Bergstrom

    Entrega muito rápida, produto veio bem embalado, não fui taxado. Sampeyan bisa nggawe, leve, kuat lan gampang digunakake, bisa digunakake, lan nggunakake macem-macem baterei ing baterei.

    H
    Hanna Sanford

    Mini1.0 Pijat Gun

    M
    Minnie D'Amore

    Всё отлично
    заказал 4 массажера для всей семьи

    A
    Bukit Ambrose

    всё хорошо, но мятая коробка