Booster M2

Booster M2

produk 2

produk 2


pinter. Sederhana. Standar anyar ing terapi percussive.

Piranti terapi percussive sing disederhanakake iki menehi prioritas kanggo fitur penting sing dibutuhake nalika njaga kekuwatan lan efektifitas perawatan otot jero Booster. Ngilangake rasa ora nyaman, nyuda kaku lan ketegangan lan pulih luwih cepet sajrone sawetara detik.