Booster MINI

Booster MINI

produk 2

produk 2


Ultra-portabel, perawatan on-the-go.

Mini minangka mitra ukuran kanthong sampeyan, menehi perawatan otot kualitas Booster kanthi portabilitas sing ora ana tandhingane. Kompak nanging kuat, Booster mini minangka piranti pijet sing paling lincah ing ngendi wae.