privasi mbalekaken

Kita pengin sampeyan tresna Produk Booster kaya sing kita lakoni. Yen ana alesan apa sampeyan ora wareg karo Item, sampeyan duwe 15 dina kanggo bali karo njamin dhuwit-bali.

1. Kawicaksanan bali

Kita duwe kabijakan bali 15 dina, tegese sampeyan duwe 15 dina sawise nampa barang kanggo njaluk bali.

Supaya layak kanggo bali, item sampeyan kudu ing kondisi padha sing ditampa, unworn utawa ora digunakake, karo tags, lan ing packaging asli. Sampeyan uga mbutuhake kuitansi utawa bukti tuku. Saiki kita ora menehi sampeyan label pengiriman bali.

Kanggo miwiti bali, hubungi kita ing service@boosterss.com. Yen bali sampeyan ditampa, kita bakal ngirim instruksi babagan carane lan ing ngendi ngirim paket sampeyan. Elinga yen sampeyan kudu ngirim produk maneh ing kemasan asline. Item sing ora bali ing paket asli bakal tundhuk mbalekaken sebagean. Item sing dikirim maneh menyang kita tanpa njaluk bali ora bakal ditampa.

Sampeyan bisa tansah hubungi kita kanggo pitakonan bali ing service@boosterss.com.

Kanggo layak kanggo bali:

  • Produk kudu Returns kudu kalebu kabeh aksesoris.
  • Produk kudu Barang kudu ing kemasan asli (kothak mbukak lan tas ditrima).

Produk ing ngisor iki ora bisa bali amarga alasan ing ngisor iki.

  • Produk tanpa bukti tuku sing cukup
  • Item sing wis kadaluwarsa wektu babar pisan
  • Masalah sing ora ana hubungane karo kualitas (sawise skema dhuwit bali 15 dina)
  • Produk gratis
  • Repair liwat pihak katelu
  • Karusakan saka sumber njaba
  • Kerusakan amarga nyalahi panggunaan produk (kalebu, nanging ora winates ing: tiba, suhu ekstrem, banyu, piranti sing digunakake kanthi ora bener)
  • Tuku saka pengecer sing ora sah 

2. Biaya Kirim bali

Ragad restocking: Ora ana biaya restocking.

Kanggo produk sing rusak / salah: Ngirim produk sing rusak utawa salah, kita bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman bali.

Penyesalan pelanggan: Kanggo tuku produk sing salah utawa pengin ijol-ijolan produk. Pelanggan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman bali.

3. Carane bali

Langkah 1: Mangga email perwakilan layanan pelanggan ing service@boosterss.com  kanggo njaluk ijol-ijolan / bali.

Langkah 2: Sawise nampa panjalukan ijol-ijolan / bali, wakil layanan pelanggan bakal ngirim email instruksi ijol-ijolan / bali lan alamat ijol-ijolan / bali. Mangga tindakake pandhuan kanggo proses ijol-ijolan / bali. Kita bakal appreciate yen sampeyan bisa nyedhiyani kita karo sawetara foto minangka bahan bali.

Langkah 3: Sampeyan bakal nampa mbalekaken ing siji minggu utawa wis pesenan exchange diproses sawise kita nampa paket Panjenengan. Kita bakal ngirim email nalika ngolah mbalekaken utawa ijol-ijolan.

4. Pengembalian dana (yen ana)

Sawise panjaluk pembatalan sampeyan ditampa utawa bali dikirim menyang kita lan dipriksa, kita bakal ngirim email kanggo menehi kabar yen kita wis nampa panjaluk sampeyan. Kita uga bakal menehi kabar babagan persetujuan utawa nolak mbalekaken.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu. 

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)

Yen sampeyan durung nampa pengembalian dana, priksa dhisik akun bank sampeyan.

Umume bank mbutuhake 2-4 dina kerja kanggo ngrampungake proses mbalekaken lan ngeculake jumlah kasebut menyang statement sampeyan. Mangga hubungi kita ing service@boosterss.com lan njaluk Nomer Wewenang lan wenehake nomer iki menyang bank yen jangka wektu wis ngluwihi wiwit panyuwunan sampeyan lan jumlah sampeyan isih ora katon ing laporan bank sampeyan.

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo mbalekake barang sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dibalekake. Yen sampeyan nampa mbalekaken, biaya pengiriman bakal dikurangi saka mbalekaken.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh sampeyan bisa beda-beda.

    4. Alamat bali

    Amerika Serikat:

    • SZBL930833

    5650 Grace PL, COMMERCE, CA, 90022, 001-3235970288

    • SZBL930833

    1000 High Street, PERTH AMBOY, NJ, 08861, 001-7184542809

    Australia:

    • SZBL930833

    G2/391 Park Road, REGENTS PARK, NSW, 2143,0061-296441851

    Inggris Raya:

    • SZBL930833

    Leicester Commercial Park Unit 1, Dorsey Way, Enderby, Leicester, LE19 4DB, 01582477267/07760674644

    Prancis:

    • Booster

    8 rue de la Patelle, Bat-3, Porte-310, Saint-Ouen-l'Aumône, Prancis, 628630553

    • GCSSG3535

    C/O 3 Avenue DU XXIème Siècle, 95500 Gonesse, prealerte@js-logistic.com

    Polandia:

    • Booster

     Przemyslowe 7-14, 69-100 Slubice, Polandia, 48530995930

    Bongso Spanyol:

    • Booster

    CAMINO DE LOS PONTONES S/N, 0034918607715

    Czech:

    • GCSSG3535

    C/O Logicor Park Praha Airport,U Trati 216, HALA 3. T3. 25261 Dobroviz, 420773456175

    Arab Saudi:

    • Trevor

    Warehouses Kingdom of Saudi Arabia-Riyadh-RANA, 0569413760

    Hubungi layanan Pelanggan ing email service@boosterss.com kanggo njaluk alamat bali.