Shop with Confidence

Firewall Standar Industri

Server booster dilindhungi dening firewall sing aman-komputer manajemen komunikasi sing dirancang khusus kanggo njaga informasi kanthi aman lan ora bisa diakses dening pangguna Internet liyane. Sampeyan pancen aman nalika sampeyan blanja ing Booster amarga:

  • kita bisa kanggo nglindhungi keamanan informasi sak transmisi nggunakake piranti lunak Secure Sockets Layer (SSL), kang encrypts informasi sing sampeyan input. 
  • kita mbukak mung papat digit pungkasan nomer kertu kredit nalika konfirmasi pesenan. Mesthi, kita ngirim kabeh nomer kertu kredit kanggo perusahaan kertu kredit cocok sak Processing pesenan. 
  • iku penting kanggo sampeyan kanggo nglindhungi saka akses ora sah kanggo sandi lan komputer. Priksa manawa sampeyan metu nalika rampung nggunakake komputer sing dienggo bareng. 

Garansi Booster Safe Shopping - Perlindhungan marang penipuan kertu kredit:

Blanja ing Booster aman. Saben tuku kertu kredit dijamin karo Jaminan Belanja Aman: 

 

Toko kanthi Aman lan Aman:

Booster bangga banget nawakake pengalaman blanja online sing aman lan aman:

Kita ngerti manawa keamanan informasi pribadhi penting banget kanggo sampeyan. Kita nggunakake macem-macem ukuran lan piranti keamanan elektronik lan fisik kanggo nglindhungi data pribadhi lan informasi kertu kredit saka akses sing ora sah.

Cover Asuransi Pengiriman:

Dadi perusahaan sing fokus ing pelanggan, kita ora mung ngamanake pambayaran nanging uga nyedhiyakake asuransi kanggo para pelanggan. Rencana asuransi iki diwenehake dening Booster lan perusahaan asuransi terkemuka ing donya PICC, pengiriman utawa karusakan apa wae sing ilang nalika transit, sampeyan bakal dilindhungi kanthi lengkap. Dadi apa wae masalah ing Booster, dhuwit sampeyan aman. 

 

 

Seneng blanja lan terus entuk tawaran kanthi yakin!