Syarat lan Kondisi

Ringkesan

Situs web iki dilakokno dening Boosterss. Ing saindhenging situs, istilah "kita", "kita" lan "kita" nuduhake Boosterss. Boosterss nawakake situs web iki, kalebu kabeh informasi, alat, lan layanan sing kasedhiya saka situs iki kanggo sampeyan, pangguna, miturut syarat, kahanan, kabijakan lan kabar sing ana ing kene. Kanthi ngunjungi situs lan / utawa tuku barang saka kita, sampeyan melu "Layanan" kita lan setuju kanggo kaiket karo syarat lan kahanan ing ngisor iki ("Katentuan Layanan", "Katentuan"), kalebu syarat lan katemtuan tambahan lan kabijakan sing dirujuk ing kene lan / utawa kasedhiya dening hyperlink. Katentuan Layanan iki ditrapake kanggo kabeh pangguna situs, kalebu tanpa watesan pangguna sing browser, vendor, pelanggan, pedagang, lan / utawa kontributor konten. Mangga waca Katentuan Layanan iki kanthi teliti sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kita. Kanthi ngakses utawa nggunakake bagean saka situs, sampeyan setuju kanggo kaiket dening Katentuan Pangginaan supados langkung Service. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan kondisi persetujuan iki, sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Yen Katentuan Layanan iki dianggep minangka tawaran, panriman kasebut diwatesi kanthi jelas ing Katentuan Layanan kasebut.
Sembarang fitur anyar utawa pribadi kang ditambahake kanggo nyimpen saiki uga bakalan Katentuan Pangginaan supados Service. Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki. We cadangan hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan / utawa owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa kaca iki periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web ing ngisor iki posting owah-owahan dadi pamukiman owah-owahan sing.
Toko kita tuan rumah ing Shopify Inc. Padha nyedhiyani kita karo platform e-commerce online sing ngidini kita kanggo ngedol produk lan layanan kanggo sampeyan.

 SECTION 1 - SYARAT STORE TERMS

Kanthi nyetujoni Katentuan Layanan iki, sampeyan nuduhake yen sampeyan paling sethithik umur mayoritas ing negara utawa provinsi panggonan sampeyan, utawa sampeyan wis umur mayoritas ing negara utawa provinsi panggonan sampeyan lan sampeyan wis menehi idin kanggo ngidini samubarang tanggungan cilik sampeyan nggunakake situs iki.Sampeyan ora bisa nggunakake produk kita kanggo maksud apa wae sing ora sah utawa ora sah utawa sampeyan, nalika nggunakake Layanan, nglanggar hukum apa wae ing yurisdiksi sampeyan (kalebu nanging ora diwatesi karo hukum hak cipta). Sampeyan ora kudu ngirim cacing utawa virus utawa kode apa wae sing sifate ngrusak. Pelanggaran utawa nglanggar Ketentuan apa wae bakal nyebabake layanan sampeyan langsung mandheg.

Bagean 2 - Ketentuan GENERAL

Kita duwe hak kanggo nolak layanan kanggo sapa wae kanthi alasan apa wae.Sampeyan ngerti manawa konten sampeyan (ora kalebu informasi kertu kredit), bisa ditransfer tanpa enkripsi lan kalebu (a) transmisi liwat macem-macem jaringan; lan (b) owah-owahan kanggo cocog lan adaptasi karo syarat teknis jaringan utawa piranti sing nyambung. Informasi kertu kredit tansah dienkripsi sajrone transfer liwat jaringan.Sampeyan setuju ora ngasilake, duplikat, nyalin, ngedol, adol maneh utawa ngeksploitasi bagean saka Layanan, panggunaan Layanan, utawa akses menyang Layanan utawa kontak apa wae ing situs web kasebut layanan diwenehake, tanpa ijin ditulis dening us.The judhul digunakake ing persetujuan iki klebu mung kanggo penak lan ora bakal matesi utawa digunakake mengaruhi Katentuan iki.

Bagean 3 - akurasi, Nggenepi lan topicality saka INFORMASI

Kita ora tanggung jawab yen informasi sing kasedhiya ing situs iki ora akurat, lengkap utawa saiki. Materi ing situs iki diwenehake mung kanggo informasi umum lan ora kudu diandelake utawa digunakake minangka basis tunggal kanggo nggawe keputusan tanpa konsultasi sumber informasi sing luwih lengkap, luwih akurat, luwih lengkap utawa luwih pas wektune. Sembarang katergantungan ing materi ing situs iki tanggung jawab sampeyan dhewe. Situs iki bisa uga ngemot informasi sejarah tartamtu. Informasi historis, mesthine, ora saiki lan mung kasedhiya kanggo referensi sampeyan. Kita duwe hak kanggo ngowahi isi situs iki sawayah-wayah, nanging kita ora duwe kewajiban kanggo nganyari informasi ing situs kita. Sampeyan setuju yen sampeyan tanggung jawab kanggo ngawasi owah-owahan ing situs kita.

Bagean 4 - Modifikasi TO Service LAN REGO

Prices kanggo produk kita bisa diganti tanpa kabar. Kita duwe hak sawayah-wayah kanggo ngowahi utawa mungkasi Layanan (utawa bagean utawa isine) tanpa kabar kapan wae.
Kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu kanggo modifikasi, owah-owahan rega, penundaan utawa mandheg Layanan.

Bagean 5 - PRODUCTS UTAWA SERVICES (yen ana)

Produk utawa layanan tartamtu bisa uga kasedhiya sacara eksklusif online liwat situs web. Produk utawa layanan iki bisa uga duwe jumlah winates lan mung bisa bali utawa ijol-ijolan miturut Kebijakan Pengembalian. Kita ora bisa njamin manawa tampilan monitor komputer kanthi warna apa wae bakal akurat. Kita duwe hak, nanging ora duwe kewajiban, kanggo mbatesi dodolan produk utawa Layanan kanggo sapa wae, wilayah geografis utawa yurisdiksi. Kita bisa nggunakake hak iki miturut kasus-kasus. Kita duwe hak kanggo matesi jumlah produk utawa layanan sing ditawakake. Kabeh katrangan babagan produk utawa rega produk bisa diganti kapan wae tanpa kabar, miturut kawicaksanan kita. Kita duwe hak kanggo mungkasi produk apa wae kapan wae. Sembarang tawaran kanggo produk utawa layanan sing digawe ing situs iki ora sah yen dilarang. Kita ora njamin manawa kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane sing dituku utawa dipikolehi sampeyan bakal nyukupi pangarepan sampeyan, utawa manawa ana kesalahan ing Layanan bakal didandani.

Bagean 6 - akurasi tagihan lan AKUN INFORMASI

Kita duwe hak kanggo nolak pesenan sing sampeyan aturake. Kita bisa, miturut kabijaksanaan dhewe, matesi utawa mbatalake jumlah sing dituku saben wong, saben kluwarga utawa saben pesenan. Watesan kasebut bisa uga kalebu pesenan sing diselehake dening utawa ing akun pelanggan sing padha, kertu kredit sing padha, lan / utawa pesenan sing nggunakake tagihan lan / utawa alamat pengiriman sing padha. Yen kita duwe pangowahan utawa mbatalake pesenan, kita bisa uga nyoba ngabari sampeyan kanthi ngubungi email lan / utawa alamat tagihan / nomer telpon sing diwenehake nalika pesen digawe. Kita duwe hak kanggo matesi utawa nglarang pesenan sing, miturut keputusan kita, katon diselehake dening dealer, reseller utawa distributor. Sampeyan setuju menehi informasi tuku lan akun saiki, lengkap lan akurat kanggo kabeh tuku sing digawe ing toko. Sampeyan setuju kanggo nganyari akun lan informasi liyane kanthi cepet, kalebu alamat email lan nomer kertu kredit lan tanggal kadaluwarsa, supaya kita bisa ngrampungake transaksi lan ngubungi sampeyan miturut prelu.
Kanggo rincian liyane, mangga deleng Kebijakan Pengembalian.

Bagean 7 - TOOLS pilihan

Kita bisa uga menehi akses menyang piranti pihak katelu sing ora bisa dipantau utawa ora duwe kontrol utawa input. Sampeyan ngakoni lan setuju yen kita nyedhiyakake akses menyang alat kasebut "kaya sing kasedhiya" lan "kaya sing kasedhiya" tanpa jaminan, perwakilan utawa kahanan. sembarang jenis lan tanpa endorsement. Kita ora bakal duwe tanggung jawab apa wae sing muncul saka utawa ana hubungane karo panggunaan alat pihak katelu opsional. Sembarang panggunaan alat opsional sing ditawakake liwat situs kasebut tanggung jawab lan tanggung jawab sampeyan dhewe lan sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan ngerti lan nyetujoni. saka syarat-syarat piranti sing diwenehake dening panyedhiya pihak katelu sing cocog.
Kita uga bisa, ing mangsa, kurban layanan lan / utawa fitur-fitur anyar liwat situs web (kalebu, ing release saka anyar pribadi lan sumber daya). Fitur lan / utawa layanan anyar kuwi uga bakalan Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Bagean 8 - LINKS katelu-PARTY

Konten tartamtu, produk lan layanan sing kasedhiya liwat Layanan kita bisa uga kalebu materi saka pihak katelu. Tautan pihak katelu ing situs iki bisa ngarahake sampeyan menyang situs web pihak katelu sing ora ana hubungane karo kita. Kita ora tanggung jawab kanggo mriksa utawa ngevaluasi isi utawa akurasi lan ora njamin lan ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo materi utawa situs web pihak katelu, utawa kanggo bahan, produk, utawa layanan liyane saka pihak katelu.
Kita ora tanggung jawab kanggo maksud apa gawe piala utawa kerusakan related kanggo tuku utawa nggunakake barang, layanan, sumber daya, isi, utawa transaksi digawe karo samubarang situs web pihak katelu. Dhisik kasebut kanthi teliti, kawicaksanan lan laku ing pihak katelu lan priksa manawa sampeyan ngerti wong sadurunge melu ing transaksi sembarang. Keluhan, claims, uneg-uneg, lan takon babagan produk pihak katelu kudu diarahake menyang pihak katelu.
 

Bagean 9 - KOMENTAR USER, saran lan ingkang LAIN

Yen, ing panyuwunan kita, sampeyan ngirim kiriman tartamtu tartamtu (umpamane entri kontes) utawa tanpa panjaluk saka kita, sampeyan ngirim ide kreatif, saran, usulan, rencana, utawa materi liyane, online, email, surat pos, utawa liya-liyane. (bebarengan, 'komentar'), sampeyan setuju yen kita bisa, sawayah-wayah, tanpa watesan, nyunting, nyalin, nerbitake, nyebarake, nerjemahake lan digunakake ing media apa wae komentar sing dikirimake menyang kita. Kita ora duwe kewajiban (1) njaga komentar kanthi yakin; (2) mbayar ganti rugi kanggo komentar apa wae; utawa (3) kanggo nanggapi komentar apa wae. Kita bisa, nanging ora duwe kewajiban kanggo, ngawasi, nyunting utawa mbusak konten sing kita nemtokake miturut kawicaksanan kita dhewe, ora sah, nyerang, ngancam, libelous, fitnah, pornografi, saru utawa ora sopan utawa nglanggar properti intelektual pihak utawa Katentuan Layanan iki.Sampeyan setuju yen komentar sampeyan ora bakal nglanggar hak pihak katelu, kalebu hak cipta, merek dagang, privasi, pribadine utawa hak pribadi utawa kepemilikan liyane. Sampeyan luwih setuju yen komentar sampeyan ora bakal ngemot materi libelous utawa ora sah, kasar utawa saru, utawa ngemot virus komputer utawa malware liyane sing bisa mengaruhi operasi Layanan utawa situs web sing gegandhengan. Sampeyan bisa uga ora nggunakake alamat e-mail palsu, ndalang dadi wong liya saka dhewe, utawa digunakake mislead kita utawa pihak katelu minangka kanggo asal saka komentar sembarang. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo komentar sing digawe lan akurasi. Kita ora tanggung jawab lan ora tanggung jawab kanggo komentar sing dikirim sampeyan utawa pihak katelu.

Bagean 10 - pribadhi Informasi

Kiriman informasi pribadhi liwat toko diatur dening Kebijakan Privasi. Kanggo ndeleng Kebijakan Privasi kita.

Bagean 11 - Kasalahan, sing ora akurat lan Ngilangi

Kadhangkala bisa uga ana informasi ing situs kita utawa ing Layanan sing ngemot kesalahan tipografi, ora akurat utawa ngilangi sing ana hubungane karo deskripsi produk, rega, promosi, tawaran, biaya pengiriman produk, wektu transit lan kasedhiyan. Kita duwe hak kanggo mbenerake kesalahan, ora akurat utawa ngilangi, lan ngganti utawa nganyari informasi utawa mbatalake pesenan yen ana informasi ing Layanan utawa situs web sing gegandhengan ora akurat sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge (kalebu sawise sampeyan ngirim pesenan) .Kita ora duwe kewajiban kanggo nganyari, mbenakake utawa njlentrehake informasi ing Layanan utawa ing situs web sing gegandhengan, kalebu tanpa watesan, informasi rega, kajaba sing dibutuhake dening hukum. Ora ana nganyari utawa tanggal refresh tartamtu sing ditrapake ing Layanan utawa ing situs web sing gegandhengan, kudu dijupuk kanggo nuduhake yen kabeh informasi ing Layanan utawa ing situs web sing gegandhengan wis diowahi utawa dianyari.

 

Bagean 12 - migunakake dilarang

Saliyane larangan liyane minangka kasebut ing Terms of Service, sing dilarang saka nggunakake situs utawa isi: (a) kanggo maksud apa waé Kabeh; (B) kanggo solicit liyane kanggo nindakake utawa melok sembarang tumindak Kabeh; (C) kanggo nglanggar sembarang internasional, federal, angger provinsi utawa negara, aturan, hukum, utawa pranatan lokal; (D) kanggo nglanggar marang utawa nglanggar hak properti intelektual utawa hak properti intelektual liyane; (E) kanggo ngganggu, jorok, ngenyek, gawe piala, fitnah, fitnah, disparage, meden-medeni, utawa mbédakaké adhedhasar Jenis Kelamin, orientasi seksual, agama, kesukuan, lomba, umur, asal usul suku bangsa, utawa cacat; (F) kanggo ngirim informasi palsu utawa mblusukake; (G) upload utawa ngirimaken virus utawa jinis liyane kode angkoro sing bakal utawa bisa dipigunakaké ing sembarang cara sing bakal mengaruhi atanapi operasi Service utawa saka situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa internet; (H) kanggo ngumpulake utawa trek informasi pribadhi saka wong; (I) kanggo spam, phish, pharm, pretext, Spider, nyusup, utawa mindhah; (J) kanggo maksud apa waé saru utawa laku jina; utawa (k) ngganggu utawa circumvent fitur keamanan Service utawa situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa Internet. We cadangan hak kanggo siksa nggunakake Service utawa situs-situs sing gegandhengan kanggo nglanggar samubarang ulah dilarang.

Bagean 13 - dhaftar OF JAMINAN; Watesan luput

Kita ora njamin, makili utawa njamin yen panggunaan layanan kita ora bakal diganggu, pas wektune, aman utawa bebas kesalahan. Kita ora njamin yen asil sing bisa dipikolehi saka panggunaan layanan kasebut bakal akurat utawa dipercaya. Sampeyan setuju yen saka wektu kanggo wektu kita bisa mbusak layanan kanggo wektu indefinite utawa mbatalake layanan ing sembarang wektu, tanpa kabar kanggo sampeyan.Sampeyan tinulis setuju sing nggunakake, utawa kasekengan kanggo nggunakake, layanan ing dhewe resiko. Layanan lan kabeh produk lan layanan sing dikirim menyang sampeyan liwat layanan kasebut (kajaba sing kasebut kanthi jelas dening kita) kasedhiya 'kaya' lan 'kasedhiya' kanggo sampeyan nggunakake, tanpa perwakilan, jaminan utawa kondisi apa wae, kanthi ekspres utawa sing diwenehake, kalebu kabeh jaminan utawa kondisi sing bisa didol, kualitas sing bisa didagang, kebugaran kanggo tujuan tartamtu, daya tahan, judhul, lan ora nglanggar. panyedhiya, panyedhiya layanan utawa pemberi lisensi kudu tanggung jawab kanggo cilaka, mundhut, pratelan, utawa langsung, ora langsung, insidental, punitive, khusus, utawa karusakan apa wae, kalebu, tanpa watesan, bathi sing ilang, bathi sing ilang, tabungan sing ilang, data, biaya panggantos, utawa kerusakan sing padha, adhedhasar kontrak, tort (kalebu kelalaian), tanggung jawab sing ketat utawa liya-liyane, amarga sampeyan nggunakake layanan utawa produk apa wae sing didol nggunakake layanan, utawa kanggo pratelan liyane sing ana hubungane karo panggunaan layanan utawa produk apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi, kesalahan utawa ngilangi konten apa wae, utawa kerugian utawa karusakan apa wae sing kedadeyan minangka akibat saka panggunaan layanan utawa konten (utawa produk) sing dikirim, dikirim, utawa kasedhiya liwat layanan kasebut, sanajan menehi saran babagan kemungkinan kasebut. Amarga sawetara negara utawa yuridiksi ora ngidini pangecualian utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan akibat utawa insidental, ing negara utawa yuridiksi kasebut, tanggung jawab kita bakal diwatesi nganti maksimal sing diidini dening hukum.

Bagean 14 - INDEMNIFICATION

Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi, mbela lan nahan Boosters sing ora mbebayani lan wong tuwa, anak perusahaan, afiliasi, mitra, pejabat, direktur, agen, kontraktor, pemberi lisensi, panyedhiya layanan, subkontraktor, pemasok, interns lan karyawan, ora mbebayani saka pratelan utawa panjaluk apa wae, kalebu wajar. ragad pengacara, digawe dening pihak katelu amarga utawa amarga nglanggar Katentuan Layanan iki utawa dokumen sing digabungake kanthi referensi, utawa nglanggar hukum utawa hak pihak katelu.

Bagean 15 - Severability

Ing acara sing panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service ditemtokake kanggo Kabeh, roso sepi utawa unenforceable, panentu bakal pancet dadi enforceable menyang ombone kebekan dileksanakake dening hukum, lan bagean unenforceable bakal dianggep bakal terpenggal saka Katentuan Pangginaan supados iki Service, netepake kuwi ora bakal mengaruhi sah lan enforceability samubarang pranata isih liyane.

Bagean 16 - mandap

Kewajiban lan tanggung jawab para pihak sing ditindakake sadurunge tanggal mandap bakal tahan mandap persetujuan iki kanggo kabeh tujuan. Ketentuan Layanan iki efektif kajaba lan nganti dipungkasi dening sampeyan utawa kita. Sampeyan bisa mungkasi Katentuan Layanan iki sawayah-wayah kanthi menehi kabar yen sampeyan ora pengin nggunakake Layanan, utawa nalika sampeyan mandheg nggunakake situs kita. sembarang istilah utawa pranata Katentuan Pangginaan supados langkung Service iki, kita uga bisa mungkasi persetujuan iki sawayah-wayah tanpa kabar lan sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo kabeh jumlah amarga nganti lan kalebu tanggal mandap; lan/utawa bisa uga nolak akses menyang Layanan kita (utawa bagean kasebut).

Bagean 17 - kabeh AGREEMENT

Gagal kita kanggo ngleksanani utawa ngleksanakake hak utawa pranata saka Katentuan Pangginaan supados langkung Service iki ora bakal dadi waiver saka hak utawa pranata kuwi. Katentuan Pangginaan supados langkung Service lan kabijakan utawa aturan operasi sing dikirim dening kita ing situs iki utawa bab Layanan. mujudake kabeh persetujuan lan pangerten antarane sampeyan lan kita lan ngatur panggunaan Layanan, ngganti persetujuan sadurunge utawa kontemporer, komunikasi lan usulan, lisan utawa tulisan, antarane sampeyan lan kita (kalebu, nanging ora diwatesi, versi sadurunge Katentuan Pangginaan supados langkung ambiguitas ing interpretasi Katentuan Layanan iki ora bakal diterangke marang pihak panyusun.

Bagean 18 - Pangowahan SYARAT SERVICE

Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki.
We cadangan hak, ing sawijine discretion kita, kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa website kita periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web kita utawa Service ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service dadi pamukiman owah-owahan sing.

BAGIAN 19 Apa Aku Dikenani Bea lan Pajak?

Rega sing ditampilake ing situs kita bebas pajak ing Dolar AS, tegese sampeyan bisa uga kudu mbayar bea lan pajak yen sampeyan nampa pesenan. Pajak impor, bea lan bea cukai sing gegandhengan bisa dikenani biaya yen pesenan sampeyan wis tekan ing panggonan pungkasan, sing ditemtokake dening kantor pabean lokal sampeyan. Pembayaran biaya lan pajak kasebut minangka tanggung jawab sampeyan lan ora bakal ditanggung dening kita. Kita ora tanggung jawab kanggo telat sing disebabake dening departemen pabean ing negara sampeyan. Kanggo rincian luwih lengkap babagan biaya, hubungi kantor pabean lokal sampeyan.

SECTION 20 - INFORMASI KONTAK

Pitakonan bab Terms of Service kudu dikirim menyang kita ing service@boosterss.com