Metode Pembayaran

Sampeyan bisa nyambung PayPal, kertu kredit, kertu debit utawa akun bank kanggo PayPal kanggo tuku sawetara produk kita. Sawise ngirim pesenan, sampeyan bakal dialihake menyang PayPal kanggo ngrampungake transaksi kasebut.

1.Mlebu menyang akun PayPal utawa nggunakake Express Card Kredit;
2.Ketik rincian kertu lan pesenan bakal dikirim menyang alamat PayPal. Banjur klik "Kirim";
3. Pembayaran sampeyan bakal diproses lan invoice bakal dikirim menyang alamat e-mail sampeyan;

CATETAN: pesenan bakal dikirim menyang alamat PayPal. Mangga priksa manawa iku bener lan lengkap.

CARA MEMBAYARAN

Yen sampeyan pengin checkout nganggo Kartu Kredit. Mangga Klik Paypal lan Telusuri 'Mbayar nganggo Debit utawa Kertu Kredit'
Ketik rincian Pembayaran, Alamat Tagihan, lan Informasi Kontak.

Tuku Saiki, Mbayar mengko

https://www.paypal.com/us/digital-wallet/ways-to-pay/buy-now-pay-later, click this link to learn more