Kebijakan Privasi

Kebijakan Pengiriman Umum

Wektu pangolahan pengiriman

Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

Saiki kita kapal ing saindenging jagad

2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
* Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

Bea Cukai, Bea, lan Pajak

Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

kerusakan

Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

Informasi Covid-19:

Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.