Kebijakan Warranty

1. SYARAT GARANSI TERBATAS

TEMPOH WARRANTY

* Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

• Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

•BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

 

GOLEKSI GARANSI

Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

  • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
  • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
  • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
  • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
  • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
  • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

 

2. REMEDIS

 Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

 

3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

  • Jeneng
  • Informasi kontak
  • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

 

4. INFORMASI KONTAK

Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

service@boosterss.com