Contact Us

Contact Us

Informasi
Kanggo pitakonan babagan kita Pengiriman & Pengiriman klik kene.
Kanggo pitakonan babagan kita ngasilake Privasi klik kene.
We offer uga ekstensif FAQ kaca ketemu kene.

 
Duwe pitakonan? Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

* Umume email bakal dibales sajrone 1 dina kerja.

Wektu Respon Rata-rata: jam 7-12

Pitakonan Paling Sering:

P: Suwene suwene nampa paketku?
A: Elinga yen kita mbutuhake 2 dina kerja rata-rata kanggo nepaki pesenan sadurunge dikirim. Yakin yen kita nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo njaluk pesenan sampeyan kanthi cepet! Sawise pesenan sampeyan dikirim, gumantung saka negara utawa wilayah sampeyan, kira-kira wektu pangiriman antarane 2 nganti 15 dina kerja. Mangga nimbang preian apa wae sing bisa mengaruhi wektu pangiriman.

P: Apa pengiriman gratis menyang kabeh negara & wilayah?
A: Kita bisa nawakake pengiriman GRATIS yen pesenan sampeyan milih mode pengiriman standar

P: Apa kebijakan pengembalian perusahaan?
A: Kita bakal ngganti kabeh unit risak karo item anyar ing 15 dina tekane kiriman. Kanggo informasi luwih lengkap klik kene.

P: Kepiye carane bisa hubungi sampeyan babagan pesenanku?
A: Sampeyan bisa hubungi kita liwat email ing service@boosterss.com , nggunakake formulir sing ana ing kaca iki. Uga, sampeyan mung bisa langsung nanggapi kabar apa wae sing bakal ditampa babagan pesenan, kabar kiriman, utawa email kabar pengiriman.
Telpon: + 86 18550849192
email:service@boosterss.com