FAQ

Babagan BOOSTERGUNS

APA TEGESÉ BOOSTERGUNS ING BASA INGGRIS?

BoosterGuns minangka piranti pijet genggam lan pijet geter sing nambah kinerja awak.

APA TEGESÉ BOOSTERGUNS ING BASA INGGRIS?

BoosterGuns minangka pijet genggam sing jero lan kuat sing bisa ditindakake ing Omah, Gym, utawa malah Kantor. Apa sampeyan penggemar olahraga, atlit, pelatih pribadi, penggemar fitness, lan liya-liyane.

BoosterGuns mbantu ing ngisor iki:

  • Ngaso otot lan nambah sirkulasi
  • Pemulihan cepet lan ndandani otot
  • Fascia ngeculake gampang & efisien
  • Aktifake otot sadurunge olahraga
  • Ningkatake reresik asam laktat
  • Relief Nyeri Otot
  • Ngrangsang wutah otot

CARA ORDER

Ing endi aku bisa tuku BOOSTERGUNS?

Sampeyan bisa tuku BoosterGuns langsung liwat situs web BoosterGuns utawa liwat salah sawijining distributor resmi. 

Apa sampeyan ngirim menyang negaraku? 

Ya, kita ngirim kapal ing saindenging jagad kayata ing Amerika Utara

Babagan Pesenan Kula

Kapan pesenanku dikirim?

Kita bangga nawakake pengiriman GRATIS ing saindenging jagad liwat DHL, UPS, lan FEDEX! Elinga yen rata-rata mbutuhake 1 nganti 2 dina kerja kanggo ngrampungake pesenan sadurunge dikirim. Yakin yen kita nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo njaluk pesenan sampeyan sanalika bisa! Sawise pesenan sampeyan dikirim, gumantung saka negara utawa wilayah sampeyan, kira-kira wektu pangiriman antarane 2 nganti 15 dina kerja. Mangga nimbang preian apa wae sing bisa mengaruhi wektu pangiriman.

Apa aku njaluk nomer tracking sawise pesenan dikirim?

Nalika pesenan dikirim, sampeyan bakal nampa kabar email kanthi nganyari pelacakan lan pangiriman. Tekan menyang service@boosterss.com yen sampeyan duwe pitakon babagan pesanan sampeyan.

CARA UPDATE ALAMAT ING PESANAN MY?

Tanggung jawab panuku kanggo mesthekake yen alamat pengiriman sing diketik bener. Kita nindakake sing paling apik kanggo nyepetake proses lan wektu pengiriman, Hubungi langsung ing service@boosterss.com yen sampeyan yakin sampeyan wis nyedhiyakake alamat pengiriman sing salah.

Piye carane aku mbatalake pesenan?

Mangga hubungi Tim Layanan Pelanggan ing service@boosterss.com. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbatalake pesenan sadurunge diproses lan dikirim. Yen item wis dikirim, kita bakal bisa karo sampeyan kanggo mesthekake yen bali.

APA TEGESÉ RETURN AND REFUND POLICY ING BASA INGGRIS?

Kita pengin sampeyan tresna sampeyan Booster Guns kaya sing kita lakoni. Yen ana alesan sing ora wareg karo PanjenenganBooster Guns, sampeyan duwe 15 dina kanggo bali karo njamin dhuwit-bali, ora ana pitakonan.

1. Ngasilake ditampa ing 15 dina pisanan saka tanggal tuku. Yen sampeyan ana ing 15 dina pisanan, hubungi Tim Dhukungan Pelanggan liwat email ing service@boosterss.com.

2. Sawise kita nampa email, tim dhukungan pelanggan bakal ngirim alamat kanggo bali. Kita ora nutupi biaya kapal kanggo piranti bali. Disaranake sampeyan terus informasi pelacakan amarga kita ora tanggung jawab kanggo paket sing ilang dening operator.

3. Sawise kita nampa piranti bali menyang gudang, bakal njupuk kira-kira 2 dina bisnis kanggo proses mbalekaken.

4. Sawise kita ngetokake mbalekaken, bisa njupuk 5-7 dina bisnis kanggo nggambarake ing cara asli pembayaran.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Pengembalian, hubungi langsung menyang service@boosterss.com lan salah sawijining spesialis dhukungan pelanggan bakal mbantu sajrone 1 dina kerja.

WARANTI

CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boosterss.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

APA BOOSTERGUNS JAMINAN DIJAMIN?

Booster Guns produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

• Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

•BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

Yen prodhuk gagal amarga cacat bahan utawa proses desain sajrone setaun, perusahaan bakal ndandani utawa ngganti bagean utawa ngganti produk anyar kanthi gratis, kajaba ing kasus ing ngisor iki:

1. Panggunaan manungsa sing ora bener utawa karusakan kanggo peralatan sing disebabake transportasi.

2. Disassembly lan ndandani peralatan iki ora sah.

3. Gagal tindakake pandhuan.

4. Prodhuk rusak amarga panyimpenan ora normal utawa lingkungan pangopènan pelanggan.

5. Yen bukti tanggal tuku ora kasedhiya, perusahaan bakal duwe hak kanggo nolak babar pisan.