Booster™ Smart Hula Hoops Purple / Regular(130cm/51.2inches) Smart Weighted Hula Hoop
Booster™ Hula Hoops Adjustable Weighted Smart Fitness Hula Hoop
Booster™ Hula Hoops Adjustable Weighted Smart Fitness Hula Hoop
Booster™ Hula Hoops Adjustable Weighted Smart Fitness Hula Hoop
Booster™ Hula Hoops Adjustable Weighted Smart Fitness Hula Hoop
Booster™ Smart Hula Hoops Red / Regular(130cm/51.2inches) Smart Weighted Hula Hoop
Booster™ Smart Hula Hoops Blue / Regular(130cm/51.2inches) Smart Weighted Hula Hoop
Booster™ Smart Hula Hoops Purple / Plus(155cm/61.02inches) Smart Weighted Hula Hoop
Booster™ Smart Hula Hoops Red / Plus(155cm/61.02inches) Smart Weighted Hula Hoop
Booster™ Smart Hula Hoops Blue / Plus(155cm/61.02inches) Smart Weighted Hula Hoop
Booster™ Hula Hoops Blue Adjustable Weighted Smart Fitness Hula Hoop
Booster™ Hula Hoops Red / Get 1 Adjustable Weighted Smart Fitness Hula Hoop
Booster™ Hula Hoops Purple / Get 1 Adjustable Weighted Smart Fitness Hula Hoop

Smart Weighted Hula Hoop

Reguler regane € 29,95
/
Frais d'expédition calculés lors du passage à la caisse.
Kode:WB10, WB15, WB20

300 ing saham

Babagan Item

  • Bahan premium- Booster paling apik tuku gelang olahraga bobot pinter digawe saka plastik ABS hard kanggo nyegah tuwa peralatan, sing aman lan awet
  • Gampang kanggo nggunakake- Dering pijet sing nyerep kejut 360 derajat ngidini sampeyan olahraga kanthi nyaman lan nyuda rasa nyeri ing punggung ngisor sing wis suwe lungguh. Gelang pinter luwih gampang digunakake lan ora bakal tiba, malah pamula bisa nggunakake
  • Desain susu sing bisa dicopot kabeh wujud awak- Kasedhiya saka 24-28 bagean sing bisa dicopot, diametere 130-155cm / 51.18-61.02inch, bisa dicopot kanthi mencet tombol. Sampeyan bisa nyetel miturut garis pinggang. Cocok kanggo pinggang 31-61 inci
  • bantalan sepi- 3 set rol bisu 360 derajat sing dianyari bisa uga lan fleksibel muter, nggawe swara sing luwih cilik lan rotasi sing luwih lancar
  • Hadiah kanggo Wanita & Pria- Apa sampeyan isih berjuang kanggo milih hadiah ulang tahun ibu utawa hadiah kanggo dheweke? Lingkaran tanpa wates Booster bakal nggawa latihan sing apik, dheweke bakal seneng olahraga saben dina

Description

Kanthi Booster Infinity Hoop menyang fisik impen sampeyan!

pengalaman nyenengake lan efektif cara kanggo bisa metu nalika kobong nganti 800 kalori saben jam! Booster Smart Hula hoop njamin lathian awak nonstop dening muter bal gravitasi ditempelake ing hoop. 

3

Fitur

😍Boten kados hula hoop tradisional, Booster pinter hula hoop lenggah mulyo ing bangkekan lan ora tau tiba!

Bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, kanggo Recovery post-natal, kantor sedentary, lan uga cocok kanggo advokat olahraga. 

Anggere sampeyan muter ing Nganyarkersmart hula hoop kanggo setengah jam saben dina, padha karo 1 jam nglangi / 3 jam mlaku / 4 jam yoga.

Booster smart hula hoop bisa dumadi saka bagean, sing bisa nambah utawa nyuda jumlah slide ing awak utama kanggo nyetel ukuran pinggul. BodySmarty hula Hoop punika luwes kanggo kabeh ukuran pinggul saka 31 kanggo 61 inci.


Hoop Fitness sing bisa dicopot, Mundhut Bobot Kanthi cepet

Booster pinter bobot hula hoops kanggo olahraga teka karo 24 knot sing bisa dicopot plus 4 bagean ekstra. Iku cocok kanggo max 61-inch / 155 cm garis pinggang. Kangge, saben lumahing Gamelan lan non-slip spring individu, sampeyan bisa seneng a 360 ° pijet lingkungan nalika nindakake pesen fitness Abdomen. Ndadekake kabugaran mlaku kanthi pijet ing kesenengan Apa maneh, Booster pinter hula hoops cocok kanggo ruangan fitness, njobo, omah, kantor, lan ing ngendi wae sing dikarepake kanthi desain sing bisa dicopot. Pilihan sing apik kanggo sapa wae sing pengin ndandani bangkekan, sikil kuru, lengen lancip, lan bokong sing mantep.

Luwes - Pas Kabeh Ukuran / Bentuk

Bingkai kita yaiku luwes pas kabeh ukuran pinggul saka 31 kanggo 61 inci. Mung mbusak link kanggo pas tighter watara pinggul (utawa nambah pranala ekstra kanggo nambah ukuran). Model sing dianyari kita dilengkapi tambahan tips pijet kanggo alus, pengalaman luwih nyaman.  


Kenapa Pilih Booster

Ayo gabung karo kulawarga sing seneng! 


Sapa sing kanggo?

Cocog kanggo pinggul sing kurang saka 155cm

Saiki, Weighted Smart Hula Hoop lagi SALE!

Cara Instal

Miwiti gampang banget kanthi langkah-langkah prasaja iki;

Langkah 1: Isi werni gravitasi karo wedhi

Langkah 2:  Sijine bal gravitasi menyang ril geser

Langkah 3:  Selarasake gesper

Langkah 4:  Tutup gesper trek

Ing ngendi bisa digunakake


Anget Tip:

1. Anak ing umur wolung taun kudu digunakake ing ngiringi wong diwasa.

2. Aja mbungkus hula hoop fitness pinter ing gulu. Nalika nggunakake, adoh saka kewan, bocah, obyek, lsp...

3. Mangga simpen hula hoop bobot ing panggonan kang garing. Ngindhari sinar srengenge langsung kanggo wektu sing suwe.

4. Ati-ati nalika nginstal hoop fitness lan aja copot simpul banget forcely.


specifications

Material: ABS
Werna: pink/ungu/biru
Dhiameter maksimal: 45-50 cm
Ukuran bal cilikukuran: 11*7*7cm; dawa tali: 11cm
Setelan 24 bagean kanggo pinggul kurang saka 130cm
Setelan 28 bagean kanggo pinggul kurang saka 155cm

Catetan: 

Bal olahraga ora ngemot pangisi, mangga isi dhewe. pangguna bisa ngganti jumlah pamblokiran bobot-prewangan ing werni bobot miturut prewangan dhewe, Kanggo pamula, disaranake ora ngluwihi 200g.


PITAKONAN PALING SERING

Q: Apa ngitung kalori sing diobong lan jumlah sing sampeyan lakoni?

A: Ora, ora ngitung kalori sing diobong.

P: Apa bisa dadi cilik? Ngandika 31 inci nanging ora katon cilik banget. 

A: Lingkaran yaiku 24-28 knot sing bisa dicopot, sing bisa muat 31 - 61 inci

P: Suwene nganti mbantu?

A: Umume pelanggan nglaporake perbaikan sing signifikan sawise mung 2 minggu panggunaan sing tepat.

P: Ing endi aku bisa nggunakake?

A: Sampeyan bisa nggunakake ing omah, ing kantor, gym uga njaba

P: Apa aku bisa nyoba tanpa resiko?

A: Ya, sampeyan bisa! Kita yakin banget yen sampeyan bakal seneng karo Booster™, nanging yen ora, kita duwe jaminan dhuwit bali 30 dina.

P: Kahanan Pandemi

A: Sistem pengiriman lan logistik kita bali menyang normal kanggo umume negara. Nanging, isih ana sawetara wektu tundha kanggo sawetara negara. Wigati dimangerteni manawa kabeh tim operasi kita kerja kaya biasa lan pitakon sampeyan bakal dijawab sanalika bisa ing service@boosterss.com

Smart Hula Pro (5 Link Tambahan)


https://boostermassagergun.com/products/smart-hula-pro-5-additional-links

    Kebijakan Pengiriman Umum

    Wektu pangolahan pengiriman

    Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

    Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

    Saiki kita kapal ing saindenging jagad

    2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

    Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
    STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
    STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
    EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
    * Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

    Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

    Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

    Bea Cukai, Bea, lan Pajak

    Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

    kerusakan

    Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

    Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

    Informasi Covid-19:

    Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

    1. SYARAT GARANSI TERBATAS

    TEMPOH WARRANTY

    * Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

    CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

    Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

    APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

    Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

    Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

    • Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

    •BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

     

    GOLEKSI GARANSI

    Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

    • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
    • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
    • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
    • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
    • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
    • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

     

    2. REMEDIS

     Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

    Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

     

    3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

    Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

    • Jeneng
    • Informasi kontak
    • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

    Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

     

    4. INFORMASI KONTAK

    Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

    service@boosterss.com

    Tanya Jawab

    1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
    A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

    2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
    A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
    Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

    3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
    A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

    4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
    A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

    5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
    A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 32
    91%
    (29)
    9%
    (3)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    C
    Coreena Martin

    Hula Hoop Fitness Smart Bobot sing bisa diatur

    C
    Catherine Holden

    Hula Hoop Fitness Smart Bobot sing bisa diatur

    K
    Katrineka N Croze-Harris
    fun

    Tresna hoop iki gampang lan nyenengake kanggo nggunakake.

    J
    Jeanette Smith
    Hula Hoop

    Aku seneng Hula hoop. Butuh latihan sethithik kanggo tetep mlaku nanging aku bakal terus nyoba

    H
    Hayley Willis

    Mungkasi wengiku dadi bangga karo aku.
    Aku wis nggunakake ring tanpa wates kanggo 10-15 menit dina kanggo meh sasi (Kajaba sawetara dina). Aku bangga ngomong aku mudhun 2 pranala lan 5 inci saka bangkekan! 🙌🏻💪🏼🏋️‍♀️❤️👏🏻

    Reviews customer

    Adhedhasar review 32
    91%
    (29)
    9%
    (3)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    C
    Coreena Martin

    Hula Hoop Fitness Smart Bobot sing bisa diatur

    C
    Catherine Holden

    Hula Hoop Fitness Smart Bobot sing bisa diatur

    K
    Katrineka N Croze-Harris
    fun

    Tresna hoop iki gampang lan nyenengake kanggo nggunakake.

    J
    Jeanette Smith
    Hula Hoop

    Aku seneng Hula hoop. Butuh latihan sethithik kanggo tetep mlaku nanging aku bakal terus nyoba

    H
    Hayley Willis

    Mungkasi wengiku dadi bangga karo aku.
    Aku wis nggunakake ring tanpa wates kanggo 10-15 menit dina kanggo meh sasi (Kajaba sawetara dina). Aku bangga ngomong aku mudhun 2 pranala lan 5 inci saka bangkekan! 🙌🏻💪🏼🏋️‍♀️❤️👏🏻