Booster™ Acupuncture Sliver Premium Acupuncture Pen
Booster™ Electric Massagers Premium Acupuncture Pen
Booster™ Electric Massagers Premium Acupuncture Pen
Booster™ Electric Massagers Premium Acupuncture Pen
Booster™ Electric Massagers Premium Acupuncture Pen
Booster™ Electric Massagers Premium Acupuncture Pen
Booster™ Electric Massagers Premium Acupuncture Pen
Booster™ Electric Massagers Premium Acupuncture Pen

Pen Akupunktur Premium

Reguler regane € 23,95
/
Frais d'expédition calculés lors du passage à la caisse.
Kode:WB10, WB15, WB20

76 ing saham

Babagan barang iki

  • Telung Pijet Kepala- Pena pijet listrik dilengkapi telung kepala pijet - Jinis Dome, Jinis Node, lan Jinis Spheroidal. Kepala pijet jinis kubah nyegerake otot rai lan menehi rai sing santai lan adil. Sirah pijet jinis simpul dirancang kanggo ngilangi rasa nyeri kanthi cepet lan nyuda. Sirah pijet jinis spheroidal fungsi ing otot awak sing ora bisa digerakake lan dikontrak.
  • Sembilan Tingkat Daya- Piranti kasebut ngemot sangang tingkat daya sing beda-beda sing bisa digunakake miturut perawatan otot sing dibutuhake. Pijet ngeculake otot beku, sing nyebabake nyuda rasa nyeri lan relaksasi otot kanthi cepet. Deteksi otomatis titik energi meridian, sensitivitas sing bisa diatur, intensitas, lan kontrol frekuensi kanggo perawatan pribadi.
  • Relief Nyeri Kronis sing Efektif- Kanthi kerep nggunakake pijet bali elektronik iki, sampeyan bakal bisa nyuda rasa lara, nambah swasana ati, santai, nambah kahanan kulit, lan nyegah penuaan durung wayahe. Fusion pen pijet modern sing berkualitas tinggi, apik kanggo promosi kesehatan. Operasi prasaja, gampang digawa. Aman lan efektif, tanpa efek samping.
  • Aplikasi Multi-Fungsi- Pijet titik pemicu akupunktur listrik minangka cara sing wis kabukten kanggo ngobati nyeri, utamane ing kahanan kronis kayata arthritis lan fibromyalgia. Efektivitas perawatan didhukung dening obat tradisional Cina lan ilmu pengetahuan barat. Piranti kasebut ndadekake sampeyan katon enom lan seger kanthi ngrangsang otot-otot rai lan awak.
  • Layanan pangguna-loropaken- Hubungi kita yen ana masalah utawa pitakonan. We are setya kanggo pengalaman customer apik, ana mriksa kualitas ketat, lan sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab tuku. Iki minangka piranti genggam portabel, sing gampang banget digunakake. Pen Pijat minangka cara paling apik kanggo ngobati nyeri otot. CATETAN: Mbutuhake siji baterei AA (ora klebu).

Description

Nglawan Nyeri Pergelangan Tangan, Nyeri Tangan, Nyeri Gulu, Nyeri Pundhak, lan Nyeri Punggung Sing Ngeri Saka Jahit, Nyulam, lan Nyulam...!

Bayangake urip sampeyan tanpa nyeri, lara, sirah, migren, lan ketegangan ...  

  
Pena Akupunktur Premium kita kabukten sacara klinis bisa nyuda rasa nyeri ing awak.

Ewonan wong ing saindenging jagad wis nggunakake Pena Akupunktur Premium Kita saben dina kanggo ngilangi nyeri tangan, gulu, lan punggung, migren, insomnia, lan ketegangan kanthi alami ... tanpa kuwatir babagan efek samping sing mbebayani saka obat-obatan utawa perawatan sing larang.

Kanthi siji nggunakake saben dina, nonton tension otot ilang lan tingkat energi mundhak!

Dijamin ngilangi rasa lara lan nambah tenaga.


Napa aku prelu iki?

Iku stimulates produksi endorfin ing otak kang kuat, painkillers alam.

- Ngilangake rasa lara kabeh awak
- vitalitas umum
- Relief saka kaku
- Turu jero, nyenyak
- Sirkulasi sehat
- Nyenengake saka sirah
- Anteng awak lan pikiran
- Relaksasi otot sing tegang


PIYE CARA KERJANE?

Pena Akupunktur Premium paling populer kanggo nyuda rasa nyeri ing punggung, pundhak, gulu, pinggul, pinggul, sikil, lan tangan. Nanging, kabeh awak bisa entuk manfaat saka iku. Kanthi nggunakake pena akupunktur premium, sampeyan bakal bisa ngilangi rasa lara lan stres.

Cukup pencet Pen Akupunktur Premium menyang wilayah awak sing kena pengaruh lan bakal ngeculake pulsa listrik sing ora krasa lara kanggo ngrangsang titik akupunktur ing awak kanggo ningkatake penyembuhan lan nyuda rasa nyeri.


Fitur

NATURAL, ngilangake TENSION lan STRESS

Iku kanthi alami ngrangsang awak kanggo ngasilake hormon sing nyenengake sing nyuda rasa lara lan nyeri lan ningkatake sirkulasi getih sing sehat, kulit sing tuwa, tanpa obat-obatan, perawatan sing larang, utawa terapi sing larang.

Image result for acupuncture pen GIF
ORA JUMUH, ORA LARE

Ora ngemot jarum lan ora krasa lara digunakake, ngidini sampeyan nikmati pengalaman pena akupunktur.
Gampang kanggo nggunakake & PORTABLE pain reliever

Pen Akupunktur Premium gampang banget digunakake lan entheng, mula sampeyan bisa nggawa sampeyan kanggo nggunakake kapan wae, ing endi wae. Didhukung dening baterei 1XAA.

Pena akupunktur Premium duwe 9 tingkat intensitas luwes sing bisa dipilih lan 2 tip pena sing beda (ujung datar lan ujung bunder) kanggo nutupi kabeh lara.

# 1 REKOMENDASI ​​BY EXPERTS

Dokter lan chiropractors percaya marang kita. Pijet, fisioterapi, lan sesi chiropractor luwih saka $ 4,000 saben taun.

Mung USD 23.99, sampeyan bakal entuk perawatan kualitas lan umur sing padha karo Pen Akupunktur Premium.


APA ING KOTAK?

1 x Premium Akupunktur Pen
2 x Pen Kepala
1 x User Manual


specifications

Werna Silver
Material Steel
Brand Booster
Ukuran Barang LxWxH 6.7 x 1.1 x 1.1 inci
Tipe Bahan Gratis Bebas Timbal

Penafian produk

1. Aja nggunakake AcuPen Pulse Relief yen sampeyan duwe alat pacu jantung, pengatur pulsa, jantung buatan, paru-paru, utawa piranti medis elektronik liyane sing ndhukung.

2. Konsultasi karo dokter sadurunge digunakake yen sampeyan lagi ngandhut, duwe penyakit jantung sing serius, utawa duwe penyakit utawa ciloko liyane sing ngancam nyawa.

3. Aja nggunakake AcuPen Pulse Relief ing padusan, adus, blumbang, asor dhuwur, utawa ing / cedhak banyu liyane.

4. Aja nggunakake AcuPen Pulse Relief ing utawa cedhak membran mukosa utawa ing orifices awak.

5. Tetep adoh saka bocah lan pets.

6. Aja nggunakake AcuPen Pulse Relief kanggo sapa wae sing ora bisa komunikasi utawa ora sadar.


PITAKONAN PALING SERING

P: Kepiye cara nangani AcuPen Pulse Relief? 

A: Yen iki pisanan sampeyan nyoba pen akupunktur, disaranake nyekeli pena nalika lagi mati lan aplikasi menyang titik tekanan. Kuncine yaiku ora mung kepenak nyekel pena nanging uga posisi awak. Bisa uga ana wektu nalika sampeyan kudu njaluk wong liya kanggo nindakake perawatan - kayata kanggo punggung ngisor. 

P: Aku krasa "kejut/zap" ing tangan nalika nggunakake pulpen, apa iki normal?

A: Ya, iki normal. Nalika arus ngliwati pena menyang titik tekanan sing sampeyan gunakake - uga ngliwati tangan sampeyan. Pramila disaranake miwiti kanthi intensitas sing sithik lan kerja nganti intensitas sing luwih dhuwur. Sampeyan bisa uga pengin ngganti genggeman carane sampeyan nyekeli pena. 

P: Kaping pira lan suwene aku bisa nggunakake AcuPen Pulse Relief?

A: Kanggo relief pain aktif, umume, dianjurake 1-3 sesi 10-15 menit. Mangga wenehi istirahat 5-25 menit ing antarane saben musim. Sawise pain wis suda, biasane dianjurake 1/minggu. 

P: Bisa digunakake ing pasuryan?

A: Ya bisa. Ora luwih saka 5-10 menit dianjurake. 

P: Apa aku kudu nggunakake gel kontak?

A: Aplikasi gel kontak dianjurake amarga bakal menehi pengalaman sing paling nyaman. Sampeyan isih bisa nggunakake pena tanpa nggunakake gel, nanging bisa uga krasa kurang lancar. 

Kebijakan Pengiriman Umum

Wektu pangolahan pengiriman

Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

Saiki kita kapal ing saindenging jagad

2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
* Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

Bea Cukai, Bea, lan Pajak

Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

kerusakan

Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

Informasi Covid-19:

Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

1. SYARAT GARANSI TERBATAS

TEMPOH WARRANTY

* Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

• Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

•BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

 

GOLEKSI GARANSI

Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

  • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
  • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
  • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
  • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
  • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
  • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

 

2. REMEDIS

 Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

 

3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

  • Jeneng
  • Informasi kontak
  • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

 

4. INFORMASI KONTAK

Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

service@boosterss.com

Tanya Jawab

1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

Reviews customer

Adhedhasar review 3
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Trina R.

Aku mesthi bakal menehi rekomendasi produk iki. Aku duwe kaku gulu kronis lan mati rasa ing driji kanthi periodik (utamane ing wayah esuk). Aku mung duwe produk iki sedina lan wis ngeweruhi prabédan ing mobilitas gulu lan mati rasa driji. Kanggo regane, mesthi worth iku. Bojoku njaluk sing nomer loro supaya tetep ing kantor. Kita loro tresna produk iki!

M
Madisen

Pena kasebut teka kanthi cepet lan aku langsung nyoba kanggo ndeleng manawa bakal bisa digunakake lan kayane nindakake tugas kasebut! Aku duwe kurang lara lan pena iku bener pain-free kanggo nggunakake lan kroso cukup apik. Aku wis digunakake ing mburi ngisor, dhengkul lan elbows lan padha kabeh katon apik banget kanggo perawatan pena.

L
L

Pena cilik iki apik tenan..Aku nggunakake kanggo latihan sing apik ing pasuryan. Nduweni rong kepala sirah sing rata yaiku sing digunakake kanggo pijet rai lan sirah bunder sing daklakoni prosedur akupunktur. Drijiku lara arthritis lan pena cilik iki pancen bisa digunakake! Aku kesengsem banget lan kanggo rega sampeyan ora bisa salah. Nerangake karo buklet sing apik kanggo nuduhake titik akupunktur. Kanthi setelan daya sing beda-beda ing tutul tombol dadi gampang kanggo nemokake sing paling nyaman. Aku pancen banget nyaranake pena iki.

Reviews customer

Adhedhasar review 3
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Trina R.

Aku mesthi bakal menehi rekomendasi produk iki. Aku duwe kaku gulu kronis lan mati rasa ing driji kanthi periodik (utamane ing wayah esuk). Aku mung duwe produk iki sedina lan wis ngeweruhi prabédan ing mobilitas gulu lan mati rasa driji. Kanggo regane, mesthi worth iku. Bojoku njaluk sing nomer loro supaya tetep ing kantor. Kita loro tresna produk iki!

M
Madisen

Pena kasebut teka kanthi cepet lan aku langsung nyoba kanggo ndeleng manawa bakal bisa digunakake lan kayane nindakake tugas kasebut! Aku duwe kurang lara lan pena iku bener pain-free kanggo nggunakake lan kroso cukup apik. Aku wis digunakake ing mburi ngisor, dhengkul lan elbows lan padha kabeh katon apik banget kanggo perawatan pena.

L
L

Pena cilik iki apik tenan..Aku nggunakake kanggo latihan sing apik ing pasuryan. Nduweni rong kepala sirah sing rata yaiku sing digunakake kanggo pijet rai lan sirah bunder sing daklakoni prosedur akupunktur. Drijiku lara arthritis lan pena cilik iki pancen bisa digunakake! Aku kesengsem banget lan kanggo rega sampeyan ora bisa salah. Nerangake karo buklet sing apik kanggo nuduhake titik akupunktur. Kanthi setelan daya sing beda-beda ing tutul tombol dadi gampang kanggo nemokake sing paling nyaman. Aku pancen banget nyaranake pena iki.