Booster™ Neck-Massager M1 Neck Massager
Booster™ Neck-Massager M1 Neck Massager
Booster™ Neck-Massager M1 Neck Massager
Booster™ Neck-Massager M1 Neck Massager
Booster™ Neck-Massager M1 Neck Massager
Booster™ Neck-Massager M1 Neck Massager
Booster™ Neck-Massager M1 Neck Massager
Booster™ Neck-Massager Blue M1 Neck Massager

M1 Neck Massager Kab

Reguler regane € 117,95
/
Frais d'expédition calculés lors du passage à la caisse.
Kode:WB10, WB15, WB20

109 ing saham

Babagan Item

  • MANGGO LANGGENG LANGSUNG & SAKIT Otot: Ngirit wektu sing larang regane lan dhuwit sing digoleki kanthi RESTOCK shiatsu massager kit. Nyilikake nyeri akut sing bakal ngalangi saben gerakan sampeyan lan nikmati urip kanthi lengkap. Ease kaku gulu, ngilangke kesel pancet, soothing Otot lara lan ningkataké sirkulasi getih sing tepat.
  • ENJOY PIJAT JAUH SING ON THE GO: Salah sawijining sing paling apik babagan pijet shiatsu iki yaiku sifat portabel. Nikmati pijet rejuvenating sanajan ing perjalanan nganggo bantal pijet. Apik kanggo lelungan dalan, lelungan, kemah, nggunakake mobil, kantor, lan liya-liyane. Nerangake ing kantong kulit sing apik kanggo nggawa lan nyimpen tanpa repot
  • KONTROL PANAS & Stimulasi kanggo kabutuhan: Pijet shiatsu iki nduweni 4 tombol kanggo panggunaan sing gampang. Atur panas kanggo entuk pijet sing paling nyaman gumantung saka kabutuhan sampeyan. Pilih mode stimulasi sing bener. Lay bali lan ngendhokke. Node kneading bidirectional sing cerdas njamin kenyamanan lan kesenengan pijet tanpa wates
  • Pijet saben inci saka awak: Jelajahi sifat multiguna bantal pijet shiatsu kita saiki. Nggawe mukjijat ing kabeh awak saka sirah nganti sikil! Gunakake ing gulu, pundhak, punggung, lan sikil. Apik kanggo glutes, pedhet, lan malah sikilmu. Seneng awak lengkap lan pijet stimulasi ing comfort ing ruang tamu!
  • Entuk pijet terapi iki kanthi yakinE: Nggawe marem pelanggan minangka prioritas utama. Entuk bantal pijet shiatsu sampeyan dina iki utawa gawe hadiah sing apik kanggo kanca utawa anggota kulawarga sing ditresnani!

    Description

    Pijet bola-bali Nanging lara ora suda?

    Kekuwatan Otot Sampeyan Lemah!

    Kekuwatan otot yaiku kemampuan kanggo nglawan lemes. Kekuwatan otot sing lemah saka pundhak lan gulu yaiku a alesan penting kanggo nyeri bahu lan gulu bola-bali. Kanggo ngatasi nyeri pundhak lan gulu saka panyebab oyod, luwih penting kanggo ngleksanani pundhak lan gulu tinimbang pijet.

    Ngilangi Kaku Gulu Lan Pundhak

    ✔YEMigrain cepet lan Relief Sakit Kepala

    ✔YENgilangi Gulu Kaku

    ✔YENgilangi Nyeri Otot lan Nyeri

    ✔YENyuda Ketegangan ing Overused, lan Otot Nyenyet

     200 Jitters 15 Menit Sedina

    Aktifake kekuatan otot bahu lan gulu

    Jitter pijet bisa ngendhokke pundhak lan gulu luwih apik tinimbang ora jitter

    Latihan Gampang Nggawe Pundhak Sudut Tengen

    Rompi / Single Neck Nganggo Kanggo Beauty

    Otot trapezius sing kandel ora mung nyebabake nyeri ing pundhak lan gulu nanging uga mengaruhi estetika pundhak. Booster M1 ngidini sampeyan pijet kanthi rutin, knead otot trapezius, Lan ngleksanani sultry pundak tengen-angled ilmiah.

    Ningkatake Temperamen Kanthi Pundhak Sing Apik

    Ngleksanani Pundhak Gampang Dadi Kaendahan

    Sawise kerja utawa olahraga suwe, gunakake Booster M1 massager kanggo pijet otot trapezius sing kesel kanggo nyuda postur sing ora sehat kayata shrugging utawa hunchback sing disebabake dening ketegangan lan kaku otot trapezius.

    fitur:

    ✔YEBeda karo pijet gulu konvensional, Booster M1 yaiku pijet gulu ngarep

    ✔YEsing bisa pas karo gulu lan pijet otot trapezius.

    ✔️Teknologi pulsa ganda TENS+EMS, kompres panas suhu konstan 42℃

    ✔️Maneka cara pijet lan metode & tingkat intensitas
    Desain nirkabel lan entheng, gampang digawa

     

    Teknologi Dipanasake Inovatif

    ✔YEKompresi Panas kanggo Ningkatake Sirkulasi Getih

    ✔YEKonstan 42 °C - Aman lan Efektif

    ✔YEMateni Otomatis Sawise Sesi 15 Menit

    Perawatan EMS: Nyuda Kesel & Ngapikake Sirkulasi Getih

    The Booster M1 Leher Massager ngrangsang titik akupunktur sing menehi keuntungan kanggo awak kayata pain relievers, nambah sirkulasi getih, istirahat, lan liyane. Awak bakal entuk manfaat saka pijet umum, sing nyuda tension otot, lan lemes.


    Apa Teknologi EMS?

    Stimulasi Otot Listrik (EMS), uga dikenal minangka stimulasi listrik neuromuskular (NMES) yaiku elisitasi kontraksi otot nggunakake impuls listrik. Impuls niru potensial aksi sing teka saka sistem saraf pusat, nyebabake otot kontraksi. MS wis kabukten cukup efektif minangka alat proaktif kanggo nguatake otot / relaksasi.

    Teknologi Pulse: Otot sing Dikuatake & Nyenyet Kulit

    Kanthi bantuan teknologi pulsa, ing Booster M1 Neck Massager ora mung dianggo kanggo ngeculake kaku saben dina nanging uga ningkatake kesehatan fisik. Pangobatan kasebut dianggo kanthi ngirim pulsa elektronik menyang otot sing mbutuhake perawatan, sing nyebabake otot bisa ngleksanani pasif. Kanthi nggunakake teknologi EMS, sampeyan otot bisa tightened, lan dikuwataké, nalika ngurangi visibilitas selulit. 


    Kepiye cara kerja Sistem Limfatik?

    The sistem limfa yaiku sistem organ lan jaringan ing awak sing mbantu nyingkirake racun saka awak, sampah, keluwihan lemak, lan bahan sing ora dikarepake. Iki nggunakake kelenjar getah bening, organ cilik sing ditemokake ing awak, kanggo nyaring racun, dlemak larut, lan sampah saka cairan limfa.

    Pembuluh limfatik iki tumindak minangka sistem pembuangan limbah awak ngumpulake cairan sing berlebihan sing mili saka sel lan jaringan ing saindhenging awak lan bali menyang aliran getih, sing banjur disirkulasi liwat awak. Penyumbatan limfatik bisa nyebabake malformasi genetis saka pembuluh limfatik, sampah lan racun-racun, lan kekebalan lemah sing bisa nyebabake lymphedema primer.

    Carane Efektif Booster M1 pijet?

    Booster M1 Pijat dipercaya bisa ngrangsang sistem saraf pusat. Sawetara studi suggest sing akupresur ngeculake endorfin lan ningkatake efek anti-inflamasi, mbantu karo jinis masalah limfa tartamtu. Lembaran logam saka sirah pijet bisa kanthi cepet nransfer panas menyang otot supaya otot sing tegang bisa santai lan rasa ora nyaman bisa diilangi.

    Iki Apa Kita Nggawe Booster M1 Pijat gulu!

    Booster M1 Leher Massager melu stimulasi saraf sensori ing kulit lan otot. A sinau diterbitake ing 2018 ing jurnal ilmiah "The Cochrane Database of Systematic Reviews" ketemu sing Booster M1 Neck Massager duweni potensi kanggo mungkasi gejala masalah limfatik tanpa efek samping sing ana gandhengane karo obat. Saiki bayangake entuk efek kasebut langsung saka omah kanthi ngirit wektu lan dhuwit. Nduwe pilihan Pijet Mikro-Elektrik Gir 10 kanggo sampeyan entuk relief sing marem.



    Kenapa Pilih Booster

    ✔YERelaksasi cepet: Nyedhiyakake istirahat sing nyenengake sawise dina kerja keras
    ✔YESirkulasi Darah sing luwih apik: Ngirim pulsa cilik liwat gulu kanggo ngrangsang otot kanggo sirkulasi getih sing luwih apik lan ngilangi bengkak.
    ✔YENon-invasif Pain Relief: Ngilangi tension, nyeri, lan kekeselen jangka panjang liwat gulu kanthi nargetake titik akupresur alami.
    ✔YEMupangat kanggo Kesehatan Umum: Ngapikake metabolisme kanggo mbantu nyuda bobot, ngrangsang sekresi kringet, nyuda kesel, mbantu turu, lan nambah postur.
    ✔YEPortable lan Handy: Iki kompak lan praktis lan bisa digawa menyang ngendi wae kanggo nyedhiyakake relief cepet.
    ✔YENingkatake Detoksifikasi Limfatik: Kanthi efektif ngresiki sistem limfatik
    ✔YENgobong Lemak lan Ngilangi Bobot Keluwihan: Nduweni efek ngobong lemak kanggo nyuda lemak sing banjur nyuda tampilan bobot keluwihan kanggo kulit sing luwih alus, luwih alus, lan luwih kenceng.

    4 Teknik Utama Kanggo Pijet Nyaman Kanggo Nyegah Pundhak Lan Gulu Kesel

    Simulasi teknik pijet nyata, liwat kombinasi frekuensi sing beda-beda, entuk 4 teknik pijet utama, pijet sing jero.

    2 Model Kontrol

    Remot Kontrol, Tombol Nyukupi Kebutuhan Sampeyan

    The tombol fuselage lan remot kontrol, ana rong cara kontrol, kang prasaja lan trep kanggo nggunakake.

    ✔YEBisa digunakake kapan wae, ing ngendi wae, njaga saben wayahe

    ✔️Kera kesel, pijet gulu lan pundhak sedhela kanggo ngilangi rasa lara

    ✔️Ora usah iket rambut Bisa dinggo turu pas istirahat nedha awan

    Ukuran Sarge Minangka Earphone, Mung 160 Gram, Gampang Dilebokake Ing Tas

    About 160g bobot, bisa dicopot kanthi gampang. Sampeyan bisa malah njupuk ing pesawat utawa digunakake ing lelungan bisnis.

    Diisi daya kanthi lengkap Jam 3 Bisa Digunakake Kira-kira Seminggu

    A Dipilih Kualitas tinggi baterei lithium, kebak ing jam 3, 15 menit saka nggunakake saben dina, bisa digunakake kanggo dina 7.



    specifications


    Warranty: 18 wulan (Kanggo masalah kualitas sajrone wektu kasebut, kita bakal tanggung jawab kanthi lengkap)
    warna: Putih utawa Biru
    Mode pijet: 4 mode
    kekuatan pijet: Tingkat 10
    Suhu: 42 ℃
    Baterei:Batere lithium 800mAh
    Wektu pijet: 15 min
    Bobot resik: 160g
    Rated daya: 5W

     Catetan:

    Wong sing dilarang nggunakake produk pijet

    1. Wong sing nandhang tumor ganas.

    2. Pasien karo penyakit jantung nggunakake alat pacu jantung.

    3. Pasien osteoporosis.

    4. Pasien kanthi trauma fisik lan penyakit lumahing awak.

    5. Wanita mbobot, nglairake, utawa nalika haid.

    6. Wong sing nandhang penyakit bali, spine serviks sing ora normal utawa bengkong.

    7. Wong sing duwe cacat fisik utawa mental sing serius utawa lagi nampa perawatan medis.

    8. Wong akeh ing ndhuwur dilarang nggunakake produk kasebut, utawa nggunakake sawise entuk tuntunan lan saran saka dokter. 


    Paket kalebu:

    1 X Neck Massager
    1 X Ngontrol Remot
    1 X USB Kabel
    1 X Manual + Kartu Panduan

    Kebijakan Pengiriman Umum

    Wektu pangolahan pengiriman

    Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

    Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

    Saiki kita kapal ing saindenging jagad

    2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

    Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
    STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
    STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
    EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
    * Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

    Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

    Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

    Bea Cukai, Bea, lan Pajak

    Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

    kerusakan

    Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

    Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

    Informasi Covid-19:

    Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

    1. SYARAT GARANSI TERBATAS

    TEMPOH WARRANTY

    * Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

    CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

    Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

    APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

    Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

    Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

    • Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

    •BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

     

    GOLEKSI GARANSI

    Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

    • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
    • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
    • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
    • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
    • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
    • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

     

    2. REMEDIS

     Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

    Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

     

    3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

    Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

    • Jeneng
    • Informasi kontak
    • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

    Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

     

    4. INFORMASI KONTAK

    Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

    service@boosterss.com

    Tanya Jawab

    1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
    A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

    2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
    A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
    Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

    3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
    A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

    4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
    A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

    5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
    A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 23
    100%
    (23)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    M
    Maximo Renner

    Apik banget kaya biasane! Aku seneng produk booster. Aku saiki duwe sawetara, lan dheweke mesthi kerjane kanthi apik lan mbantu. Iki pancene nggawe luwih apik nalika aku ora sengaja turu kanthi cara sing salah, lan guluku dadi kusut.

    M
    Muhammad Collier

    Sampurna cilik kanggo gulu nanging bisa dianggo kanthi apik

    R
    Rhoda Marquardt

    Daya kuwat. Nanging, yen gulu kandel, bisa uga ora pas lan angel dipasang.

    T
    Tristin Kronin

    Sempit lan ringkih, nanging bisa digunakake, tinimbang terapi fisik. Wong sing gulu tipis rada longgar.

    H
    Heber Strarke

    Pangiriman cepet banget dina mung nampa bola ....
    Macan Macan tenan barang kanggo papat ... ㅎ gampang kanggo terapi fisik utawa
    Siji bunder identitas perhiasan anak bakal nanging therapy stimulator listrik free nalika sampeyan nampa
    Wanita irisan bangle irisan pesenan Ding njaluk kaya perasaan utawa sampeyan pengin ... ㅎ tanpa tali tanpa tali ing sadawane sabuk
    Apik tenan karo papat ... ㅎ nyaranake.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 23
    100%
    (23)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    M
    Maximo Renner

    Apik banget kaya biasane! Aku seneng produk booster. Aku saiki duwe sawetara, lan dheweke mesthi kerjane kanthi apik lan mbantu. Iki pancene nggawe luwih apik nalika aku ora sengaja turu kanthi cara sing salah, lan guluku dadi kusut.

    M
    Muhammad Collier

    Sampurna cilik kanggo gulu nanging bisa dianggo kanthi apik

    R
    Rhoda Marquardt

    Daya kuwat. Nanging, yen gulu kandel, bisa uga ora pas lan angel dipasang.

    T
    Tristin Kronin

    Sempit lan ringkih, nanging bisa digunakake, tinimbang terapi fisik. Wong sing gulu tipis rada longgar.

    H
    Heber Strarke

    Pangiriman cepet banget dina mung nampa bola ....
    Macan Macan tenan barang kanggo papat ... ㅎ gampang kanggo terapi fisik utawa
    Siji bunder identitas perhiasan anak bakal nanging therapy stimulator listrik free nalika sampeyan nampa
    Wanita irisan bangle irisan pesenan Ding njaluk kaya perasaan utawa sampeyan pengin ... ㅎ tanpa tali tanpa tali ing sadawane sabuk
    Apik tenan karo papat ... ㅎ nyaranake.