Booster™ heat scoks Black / With Battery Box Heat Socks
Booster™ heat scoks Grey / With Battery Box Heat Socks
Booster™ heat scoks Grey / Without Battery Box Heat Socks
Booster™ heat scoks Black / Without Battery Box Heat Socks
Booster™ heat scoks Heat Socks
Booster™ heat scoks Heat Socks
Booster™ heat scoks Heat Socks
Booster™ heat scoks Heat Socks
Booster™ heat scoks Heat Socks
Booster™ heat scoks Heat Socks

Kaos Kaki Panas

Reguler regane € 39,95
/
Frais d'expédition calculés lors du passage à la caisse.
Kode:WB10, WB15, WB20

1000 ing saham

Babagan barang iki

    • Comfortable & Warm Electric Heated Socks- The heated socks are designed with 3 layers of fabric, the outermost Insulation layer can effectively lock the internal temperature of the electric heated socks, blocking hot and cold air convection, increasing the role of insulation; the middle heating layer uses carbon brazing dimensional heating wire, heating fast and thin; the innermost Lint layer is softer and more comfortable. Promote blood circulation, No More Raynaud's phenomenon!
    • Moisture And Sweating Wicking- The fabric inside the electric heated socks effectively absorbs sweat to avoid foot edema caused by Sweating or snow intrusion into shoes. In addition, it dries much faster than ordinary cotton socks, which is the best way to keep warm up.
    • Electric Heated Socks- The battery has a capacity of 5000 mAh to enable long-term use without frequent charging; the voltage output of 3.7V is far below the safe voltage of the human body, which will not be electrocuted and leakage. Super long-lasting capacity and safe voltage output can meet your needs for a long time outdoors in the warmth.
    • Multi-function Temperature Setting- The electric heated socks can reach a maximum temperature of 160°F as well as a minimum temperature of 100°F, with a broader temperature adjustment range. The 4 temperature levels are more flexible and selective than the previous 3. Choosing the right temperature can effectively avoid burns, blisters, and other phenomena.
    • Best Heated Socks For Men and Momen- Electric heated socks can be used not only for outdoor sports in winter, but also provide warmth and comfort in cold temperatures. In addition, the delicate, beautiful design is perfect as birthdays, Christmas, and other holiday gifts.
    • Ngumbah mesin- Equipped with laundry bag to effectively reduce the loss of heated socks during the washing process.

    Description 

    Electric Battery-Operated Rechargeable Self-Heating Heated Socks For Men And Women

    Keep your feet toasty all winter long with our rechargeable heated socks!

    It's hard to keep your feet warm in the winter, especially if you have to spend a lot of time outside. You know that feeling when your toes are so cold that you can't think straight? That's not a good way to spend your winter.

    Kita rechargeable heated socks are the perfect solution for keeping your feet warm all winter. These heated socks use safe and gentle heat to keep your toes toasty warm no matter where you are. 

    Dheweke lagi digawe saka alus, comfortable fabric and have a baterei sing bisa digunakake maneh, so you never have to worry about running out of battery power.

    No more cold toes or icy feet in the morning. Just plug in your socks and enjoy hours of warmth and comfort. Plus, Our rechargeable heated socks are machine-washable and dryer-safe, so you can keep them clean and fresh no matter what.

    Here's more about why you'll love our rechargeable heated socks

    • 360-DEGREE HEATING - Our heated socks transfer heat to all foot parts, keeping you warm and cozy
    • PANAS CEPAT - These rechargeable heated socks heat up quickly, so you can enjoy their warmth and comfort when you need them.
    •  AMBEGAN - The fabric used to make these heated socks is breathable, ensuring that your feet don't get too hot and sweaty while wearing them.
    • FITS MEN AND WOMEN - One size fits all! No more struggling to find socks that actually fit.
    • Premium - They're made with high-quality materials and construction, so they'll last for years.

    HEATED SOCKS SPECIFICATIONS

    • Material: Polyester lan katun
    • Area Pemanasan: Front instep
    • Heating Temperature: 50 °
    • Size: One Size (High-Quality Elasticity, Suitable for most people)
    • Paket baterei: 4.5V
    • warna: Black、Grey
    • Size Item: 41.5x10x3.5cm /16.3x3.9x1.4 inches
    • Bobot item: 150g / 0.33lbs

    PAKET INGGRIS

    • 1 x Pair of heated socks
    • 2 x Battery box (Ora kalebu 3 AA batteries)

    Kebijakan Pengiriman Umum

    Wektu pangolahan pengiriman

    Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

    Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

    Saiki kita kapal ing saindenging jagad

    2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

    Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
    STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
    STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
    EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
    * Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

    Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

    Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

    Bea Cukai, Bea, lan Pajak

    Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

    kerusakan

    Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

    Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

    Informasi Covid-19:

    Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

    1. SYARAT GARANSI TERBATAS

    TEMPOH WARRANTY

    * Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

    CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

    Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

    APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

    Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

    Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

    • Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

    •BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

     

    GOLEKSI GARANSI

    Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

    • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
    • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
    • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
    • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
    • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
    • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

     

    2. REMEDIS

     Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

    Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

     

    3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

    Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

    • Jeneng
    • Informasi kontak
    • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

    Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

     

    4. INFORMASI KONTAK

    Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

    service@boosterss.com

    Tanya Jawab

    1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
    A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

    2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
    A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
    Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

    3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
    A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

    4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
    A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

    5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
    A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

    Reviews customer

    Adhedhasar review 4
    100%
    (4)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    J
    Jeremie Francki

    Kaos kaki apik. Cepet dikirim. nyaranake.

    M
    Margarete Wuckert

    Kaos Kaki Panas

    R
    Ruthie Abbot

    Kabeh iku nggoleki

    G
    German Considine

    Kaos Kaki Panas

    Reviews customer

    Adhedhasar review 4
    100%
    (4)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    J
    Jeremie Francki

    Kaos kaki apik. Cepet dikirim. nyaranake.

    M
    Margarete Wuckert

    Kaos Kaki Panas

    R
    Ruthie Abbot

    Kabeh iku nggoleki

    G
    German Considine

    Kaos Kaki Panas