Panier
10% Off Ing Kode Urutan Kapisan: WB10
Free Return & Exchange Ing dina 15
Gratis & Pengiriman Cepet ing saindenging jagad Swara $ 59 Ing 15 Dina Bisnis
Booster™ Bunion Splint White Adjustable Bunion Splint
Booster™ Bunion Splint White Adjustable Bunion Splint
Boosterss Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss White Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss White Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss White Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss White Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector
Boosterss White Adjustable Orthopedic Toe Bunion Corrector

Splint Bunion sing bisa diatur

Reguler regane € 49,95
/
Frais d'expédition calculés lors du passage à la caisse.
Kode:WB10, WB15, WB20

994 ing saham

Babagan Item

  • [Setel maneh driji sikil kanthi bener] Booster pelurus driji sikil bisa mbantu ndandani driji sikil sing tumpang tindih, driji sikil palu, hallux valgus, driji sikil sing bengkok, lan masalah sikil liyane. Bisa ngilangi rasa nyeri Bunion lan Hallux Valgus. Kanthi nganggo pelindung bunion, splints bunion bakal nyetel maneh driji sikil menyang posisi alami.
  • [Desain Knob Kreatif] Versi upgrade saka jinis Strap orthotic, desain tombol bisa bebas nyetel amba bener miturut jurusan valgus, lan imbuhan ukuran bisa kanthi akurat nyetel amba koreksi. Ing wektu sing padha, gaya koreksi pelurus kaki bunion luwih kuwat, sing uga bisa digunakake kanggo valgus moderat utawa malah serius.
  • [Siji Ukuran Cocok Kanggo Kabeh] Korektor bunion bisa diatur supaya pas karo sikilmu kanthi gampang. Cocog kanggo kabeh ukuran lan cocok kanggo sikil lanang lan wadon. Rotasi fleksibel ing 180 derajat ora mengaruhi koreksi omah saben dina.
  • [Material Profesional] Digawe saka bahan bermutu tinggi, pelurus jempol bunion bisa ngilangi hallux valgus kanthi maksimal. Pad batin silikon alus bisa digunakake maneh lan gampang dibersihake.
  • [Ngaso Kabeh Dina] Nganggo splint bunion sajrone kegiatan saben dina utawa nalika turu kanggo nyegah driji sikil mlengkung. Korektor bunion kanggo wanita lan pria nyedhiyakake bantalan lan dhukungan sing alus, ngidini sampeyan ngrasakake rasa apik ing sadina-dina. (Logo bakal luntur sawise digosok bola-bali lan digunakake nganti suwe)

Description

Njaluk Toes Panjenengan Bali menyang Posisi Sehat!

Apa sampeyan sengit bunion nanging pengin ngindhari operasi sing larang? Bunion bisa nyebabake masalah kesehatan tambahan yen ora ditangani kanthi bener. Bunion sing ora diobati bisa nyebabake sawetara masalah kesehatan umum, kalebu arthritis, bursitis, hammertoe, lan metatarsalgia.

Obat alami sing ora krasa lara, pungkasane bisa digayuh.

Corrector kita digawe kanthi ahli kanggo nyuda rasa nyeri bunion lan nggawe sampeyan bali.

Yagene bunion kudu diwenehi perhatian?

Sampeyan ora piyambak ing iki!

1 ing 3 wanita lan wong nandhang gejala hallux valgus (bunion).

Corrector Kita Kasil mbantu luwih saka 90% saka panandhang bunion.

 

Bunion iku sawijining unsightly, nglarani bab sing arep nyingkirake. Sampeyan wedi yen kudu menek undhak-undhakan sing dawa, kanthi saben langkah bakal nyebabake rasa lara saka sikilmu ing kabeh awak. Padha bisa crippling iku sing pengin mung ilang.

Corrector kita bakal nggawe sampeyan bali menyang sepatu sing apik.

Apa Busty Bunion Corrector pancen bisa digunakake?

Tanpa mbutuhake operasi, korektor bunion jempol kita bisa ngatasi masalah sikil sampeyan kanthi cara sing paling gampang lan terjangkau. Korektor bunion jempol alon-alon nyelarasake driji sikil menyang keselarasan sing pas nalika digunakake.

Cocog sembarang sepatu mulyo lan effortlessly minangka sisipan.

Premium Grade Orthopedic Toe Bunion Corrector

 

Alami vs Bedah

✔️Cara alami 

  • Sampeyan ora kudu tetep mlaku nganti pirang-pirang minggu.
  • Ora-Risiko
  • Ora Ana Lara
  • Brace nyandhang dawa bisa dianggo nganggo kaos kaki lan akeh gaya sepatu

❌ Bedah

  • Sampeyan kudu tetep mlaku nganti pirang-pirang minggu. 
  • Pemulihan lengkap bisa njupuk setahun utawa luwih, gumantung saka prosedur kasebut.
  • Bunion sing luwih abot, operasi sing luwih rumit lan beresiko.

Premium Grade Orthopedic Toe Bunion Corrector

Keuntungan saka Busty Bunion Corrector  

?NYAMAN & GAMPANG - Gunakake ing panggonan kaos kaki ing ngisor sepatu! Kanggo ngindhari goresan lan nglindhungi saka rasa nyeri, lebokake lengen klambi ing sikil kaya sing ditampilake ing gambar. Nganggo loro ing wayah awan lan ing wayah wengi kanggo njaga driji sikil lurus lan nyuda rasa nyeri.

?KUALITAS TINGGI - Kain sing berkualitas tinggi lan ora ana ambune alus lan gampang dianggo. Bantalan gel kanthi bener lan terus-terusan diselehake ing permukaan sing lara amarga cangkang tekstil. kabeh ukuran sikil umum. Cocog kanggo wanita lan pria.

?KANGGO NGRESAK - Korektor bunion jempol kalebu sisipan bantal gel (uga dikenal minangka bantalan bunion orthotic) sing nglindhungi jempol sikil lan sendi pinky saka gesekan, iritasi, lan inflamasi.

?Efek - Kasil mbantu 90% penderita bunion. Yen benjolan wis dibentuk, lengen kasebut bisa nyuda rasa nyeri saka gosok lan nyegah calluses, blisters, lan jagung. 

Yen Sampeyan Ora Tumindak Dina iki, Masalah Iki Bisa Luwih Elek!

  • Apa sampeyan bisa ndeleng bunion utawa hammertoe berkembang ing sikilmu? Yen sampeyan ngidini tuwuh tanpa reaksi, sampeyan bakal krasa lara lan bisa nyebabake masalah kesehatan sing abot ing awak ngisor.
  • Sampeyan ora bisa nganggo sepatu sing dikarepake amarga kondisi sikilmu? Kita kabeh seneng nganggo sepatu favorit, nanging kadhangkala lara ora bisa ditanggung.
  • Apa driji sikilmu dadi luwih ora sejajar? Misalignment driji sikil bisa nyebabake masalah sikil sing abot amarga bisa nyebabake kabeh awak ngisor lan nyebabake dhengkul, pinggul, utawa malah nyeri punggung!
  • Apa sampeyan nyoba sawetara solusi tanpa asil? Ora kabeh solusi efisien kaya nembak, gadget beda, sepatu, utawa malah steroid! Asring nambani gejala nanging dudu panyebab oyod, lan asil ora katon.

Iku wektu kanggo tumindak ...

Miwiti kanthi nganggo kanggo 20 menit saben dina, banjur mboko sithik nambah wektu kasebut kanthi 5 menit saben dina nganti sampeyan wis biasa karo tekanan kasebut.

Sampeyan bisa nyandhang kabeh dina nganti bunion tetep yen sampeyan wis biasa karo tekanan lan krasa penak karo wong-wong mau. Dadi alus lan alon-alon alon-alon driji sikilmu.

Premium Grade Orthopedic Toe Bunion Corrector


specifications 

Size 140x130x30CM/ 5.51x5.12x1.18 Inch
kawontenan 100% Higienis lan Hypoallergenic 

Paket kalebu

  • 1x Bunion Corrector

Premium Grade Orthopedic Toe Bunion Corrector


PITAKONAN PALING SERING

Yen sampeyan durung nemokake jawaban sing dibutuhake, kirim email menyang service@boosterss.com

Q: Suwene sampeyan kudu nganggo ing dina?

A: Dianjurake nganti 3 jam saben dina.

Q: Apa produk iki bisa digunakake ing sepatu?

A: Ora, ora bisa.

Q: Apa sampeyan bisa mlaku-mlaku nganggo iki?

A: Ya, nanging sampeyan kudu ngliwati periode run-in kaya sing disaranake.

Q: Aku pengin ngerti yen bisa digunakake ing sikil kiwa.

A: Ora mbedakake sikil kiwa lan tengen.

Q: Aku butuh iki kanggo sikil loro. Apa loro kalebu utawa mung siji?

A: Sampeyan bisa milih tuku siji utawa sepasang, tuku sepasang bakal luwih apik.

Kebijakan Pengiriman Umum

Wektu pangolahan pengiriman

Sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan karo boosterss.com. Pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi sajrone 24 jam. Iki ora kalebu akhir minggu utawa preian. Sampeyan bakal nampa email kanthi informasi babagan rincian pesenan sampeyan.

Pesenan sampeyan bakal dikirim sajrone 2 dina kerja sawise pesenan dikonfirmasi. Tuku sing ditindakake sawise jam 1 sore PT ora bakal dikirim nganti dina kerja sabanjure. Yen sampeyan pesen sawise jam 1 sore PT ing dina Jumuah, pesenan sampeyan bakal dikirim ing dina Senin sabanjure (preian umum ora kalebu).

Saiki kita kapal ing saindenging jagad

2. Biaya Pengiriman & Wektu Pangiriman

Pangiriman & Layanan Total Price Biaya Pangiriman Wektu Pengiriman
STANDARD Luwih saka 59 $ free 7-15 Days Business
STANDARD 0-58.99 $ 0-9.99 $ 7-15 Days Business
EXPRESS  Luwih saka 0 $ 15.99 $ 3-7 Days Business
* Dipengaruhi dening Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha pangiriman.

Konfirmasi pengiriman & Pelacakan pesenan

Sampeyan bakal nampa email Konfirmasi Kiriman sawise pesenan wis dikirim ngemot nomer nelusuri (s). Nomer nelusuri bakal aktif sajrone 4 dina.

Bea Cukai, Bea, lan Pajak

Booster™ ora tanggung jawab kanggo adat lan pajak sing ditrapake kanggo pesenan sampeyan. Kabeh biaya sing dileksanakake sajrone utawa sawise pengiriman dadi tanggung jawab pelanggan (tarif, pajak, lsp).

kerusakan

Booster ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak utawa ilang nalika dikirim. Yen sampeyan nampa pesenan rusak, hubungi operator kiriman kanggo ngajukake pratelan.

Mangga simpen kabeh bahan kemasan lan barang sing rusak sadurunge ngajokake klaim.

Informasi Covid-19:

Elinga, amarga COVID-19, akeh perusahaan kapal sing menehi prioritas kiriman lan nampa peralatan medis darurat lan dibutuhake. Iki bisa uga ateges paket sampeyan bisa ditahan saka perusahaan pengiriman kanggo wektu sing luwih suwe, sing bakal nyebabake wektu ngenteni lan telat maneh. Muga-muga sampeyan ngerti, amarga iki pancen ora bisa dikendhaleni.

1. SYARAT GARANSI TERBATAS

TEMPOH WARRANTY

* Periode babar pisan yaiku 18 wulan saka tanggal tuku sing kasebut ing bukti tuku. 

CARA Mriksa MY BOOSTERGUNS JAMINAN?

Yen sampeyan tuku Booster Guns langsung ing boostess.com, garansi sampeyan bakal kadhaptar kanthi otomatis.

APA  TUTUP JAMINAN DIJAMIN?

Booster produk diprodhuksi karo bagean kualitas dhuwur dirancang kanggo awet. Yen ana malfungsi, garansi winates sampeyan kalebu:

Piranti & Motor BoosterGuns - 18 wulan

• Baterei Lithium-ion BoosterGuns - 18 sasi

•BoosterGuns Massage Lampiran - 18 sasi (Sampeyan bisa pesen lampiran pijet anyar ing booster).

 

GOLEKSI GARANSI

Warranty Limited ora ditrapake kanggo:

  • Gunakake ing aplikasi komersial utawa industri;
  • Pasokan daya sing ora cocog kayata voltase sithik, kabel rumah tangga sing rusak, utawa sekring sing ora nyukupi;
  • Karusakan sing disebabake dening pengaruh eksternal;
  • Karusakan sing disebabake nggunakake produk lan aksesoris sing ora disetujoni;
  • Kerusakan sing disebabake dening ngoperasikake Produk ing njaba panggunaan sing diidinake utawa dituju sing diterangake ing pandhuan pangguna, kayata nggunakake ing kahanan operasi sing ora normal (suhu ekstrim);
  • Karusakan amarga tumindak alam, contone, kilat, angin topan banjir, geni, lindhu, utawa sabab njaba liyane;

 

2. REMEDIS

 Yen cacat hardware ditemokake, Booster bakal ngganti sampeyan sing anyar, lan kita ora ndandani sing rusak. 

Sing tuku ora bakal dikenani biaya (apa kanggo bagean, tenaga kerja, utawa liya-liyane) kanggo ngganti Produk sing rusak sajrone Periode Garansi.

 

3. CARA EMPUH LAYANAN JAMINAN?

Kanggo njaluk Layanan Garansi sajrone periode garansi, hubungi tim dhukungan dhisik kanggo mriksa garansi. Sampeyan kudu nyedhiyani:

  • Jeneng
  • Informasi kontak
  • Invoice asli utawa kuitansi awis, sing nuduhake tanggal tuku, jeneng dealer, lan nomer model produk

Kita bakal nemtokake masalah lan solusi sing paling cocok kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kemasan produk sampeyan teka utawa kemasan nyedhiyakake perlindungan sing padha supaya sampeyan duwe kemasan sing dibutuhake yen sampeyan bali.

 

4. INFORMASI KONTAK

Kanggo dhukungan pelanggan, kirim email menyang

service@boosterss.com

Tanya Jawab

1. Q: Apa produk duwe garansi? Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah sawise adol?
A:Produk kita duwe garansi 18 wulan lan bakal menehi layanan sawise adol. Yen ana masalah karo produk, please aran gratis kanggo hubungi kita pisanan, kita bakal mbantu ngatasi masalah.

2. Q: Suwene wektu iku njupuk kanggo kapal? Bakal nyedhiyani nomer nelusuri?
A:Kita duwe gudang ing Amerika Serikat, Rusia, Prancis, Spanyol, Polandia, lan Republik Ceko. Ing kasus saham ing gudang jaban rangkah, bakal dikirim saka gudang paling cedhak miturut alamat panampa. Yen dikirim saka China, kita bakal milih logistik cepet, biasane sampeyan bisa nampa paket ing 15 dina bisnis sawise pembayaran.
Kita bakal menehi nomer nelusuri kanggo saben pesenan.

3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake manual Inggris?
A:Kita nyedhiyakake manual Inggris ing paket kasebut.

4. Q: Apa yen aku ora wareg karo produk?
A:Yen sampeyan ora wareg sawise nampa barang, hubungi kita sanalika bisa. Gratis bali lan ijol-ijolan sajrone 15 dina sawise ditampa.

5. Q: Kepiye babagan kualitas produk?
A:Kancaku, aja kuwatir babagan kualitas. Booster minangka merek paling dhuwur ing China, filosofi kita yaiku nggunakake teknologi kanggo nglindhungi kesehatan lan fokus ing bidang pemulihan olahraga. Kita setya ngasilake produk kanthi kualitas terjamin.

Reviews customer

Adhedhasar review 24
100%
(24)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Luella Howell

Pengiriman super cepet menyang BKK mung 1 minggu

F
Fermin Zboncak

Parcel teka kanthi cepet. Persis cocog karo katrangan. Driji kenceng kanthi apik. Iku trep kanggo lumaku, ing Vietnam.

I
Isai Ondrika

Kabeh ditampa! matur nuwun! kita bakal ngarep-arep sing bakal bantuan

D
Destany O'Reilly

Barang kualitas apik banget

A
Adelbert Schultz

Ora ana sing bisa nganggo produk sing lara ora kepenak

Reviews customer

Adhedhasar review 24
100%
(24)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Luella Howell

Pengiriman super cepet menyang BKK mung 1 minggu

F
Fermin Zboncak

Parcel teka kanthi cepet. Persis cocog karo katrangan. Driji kenceng kanthi apik. Iku trep kanggo lumaku, ing Vietnam.

I
Isai Ondrika

Kabeh ditampa! matur nuwun! kita bakal ngarep-arep sing bakal bantuan

D
Destany O'Reilly

Barang kualitas apik banget

A
Adelbert Schultz

Ora ana sing bisa nganggo produk sing lara ora kepenak